Depremde cansız bedenine ulaşılan Taha Duymaz'ın Instagram hesabı ve YouTube kanalı çalındı mı?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depreme Hatay'da yakalanan genç fenomen Taha Duymaz'dan 17 Şubat'ta acı haber gelmişti. Depremin 12. gününde Taha Duymaz ile kardeşleri Melek ve Umut, halası Hülya Demiralp ve eniştesi Cuma Demiralp'in cansız bedenlerine ulaşılmıştı. Depremde hayata veda eden Taha Duymaz'ın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar kafaları karıştırdı. Peki ünlü fenomenin sosyal medya hesaplarını kim kullanıyor? Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel kaleme aldı...

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde iki kardeşi, halası ve eniştesi ile birlikte göçük altında kalarak hayatlarını kaybetmişlerdi. Depremin 12. gününde Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşılmıştı. Genç fenomeninin vefatının ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapıldı.


Taha Duymaz'ın henüz 40'ı bile çıkmadan yapılan bazı paylaşımlar hayranlarını üzdü. Taha'nın YouTube kanalından paylaşılan "Taha Duymaz anısına derleme videoları..." başlıklı video tepkilere neden oldu. Depremde yaşamını yitiren fenomenin sosyal medya hesaplarını kimin ya da kimlerin kullandığı merak konusu oldu.

Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü köşesinde ''Taha’nın sosyal medya hesapları çalındı mı?'' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Depremde cansız bedenine ulaşılan Taha Duymaz'ın Instagram hesabı ve YouTube kanalı çalındı mı? - Resim : 2

İŞTE MEVLÜT TEZEL'İN O YAZISI...

Yaptığı yemek videolarını paylaşarak fenomen olan Taha Duymaz, Hatay'da enkaz altında kalmış ve depremin 12. gününde cansız bedeni çıkarılmıştı. Taha enkaz altındayken hakkında sosyal medyada çok sayıda iddia ortaya atılmış ve farklı isimler arasında tartışmalar yaşanmıştı.

TAHA DUYMAZ'IN HATIRALARINI YAĞMALAMAYA ÇALIŞTILAR

"Taha Duymaz'la tam flörtken onu kaybetmem" diye TikTok paylaşımı yapıp takipçi kazanma derdine düşenler bile olmuştu. Taha'ya hayatını kaybettikten sonra da rahat yok! Deprem görüntüleri ve acı olaylardan prim kasan 'dijital yağmacı'lar, Taha'nın hatıralarını da yağmalamaya çalıştı.

Ve dört gün önce ünlü fenomenin 312 bin takipçisi olan YouTube hesabından "Taha Duymaz anısına derleme videoları..." başlıklı bir paylaşım yapıldı. Yayınlanan videonun başında ise "Merhaba arkadaşlar. Taha Duymaz'ın videolarını bir arada toplu şekilde güzel bir anı olarak kalması için derleme videosu yapmak istedim" yazısı yer aldı.

Paylaşılan videonun altına çok sayıda yorum yapılırken pek çok sosyal medya kullanıcısı ise videoya tepki gösterdi. Olayla ilgili "İbrahim Tatlıses kafasından kurşun yedi ama bu kadar konuşulmadı", "Ailesi rant peşinde", "Taha ailesini paraya boğdu ama hala doymuyorlar" gibi vicdansızca yorumlar ve suçlamaların yer aldığı paylaşımlar yapıldı.

Öte yandan Taha'nın tam 1,4 milyon takipçisi olan Instagram hesabından ise hayatını kaybettikten sonra herhangi bir paylaşım yapılmadı. Eski paylaşımlarına hayranları on binlerce yorum yapmıştı ve şimdi eski paylaşımları tıklayınca "Bu gönderimdeki yorumlar sınırlandırıldı" uyarısı çıkıyor.


ŞİFRELER BİLİNİYOR MU?

Cevaplanması gereken sorular var: YouTube'taki son paylaşımı kim yaptı?

Birileri Taha'nın sosyal medya hesaplarını ele mi geçirdi? Taha hayattayken hesaplarının şifrelerini birisiyle paylaştı mı?

Taha'nın yasal mirasçıları mı bu hesapları kullanıyor?

Taha sosyal medya hesaplarından büyük gelir elde ediyordu. Peki, şimdi ne olacak?

 

Depremde cansız bedenine ulaşılan Taha Duymaz'ın Instagram hesabı ve YouTube kanalı çalındı mı? ile ilgili etiketler Taha Duymaz Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.