Deniz Seki'yi ayna pozu ele verdi! Photoshopun ayarını yine kaçırınca sosyal medyanın diline düştü

Verdiği kilolarla 36 bedene kadar düşen ve değiştirdiği imajıyla son dönemde oldukça dikkat çeken isimlerden şarkıcı Deniz Seki yine yapacağını yaptı. Her defasında sosyal medya paylaşımlarında photoshop olmadığını söyleyen ve yüzündeki inanılmaz değişimle dikkat çeken Seki'nin ayna karşısında verdiği poz gerçeği gözler önüne serdi. Sosyal medya kullanıcıları ünlü şarkıcıya "Neden aynadaki halin daha kilolu?" sorusunu sordu.

51 yaşındaki şarkıcı Deniz Seki fit haliyle, yüzündeki değişimle ve yeni imajıyla magazin gündeminde aylardır konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraf kareleriyle sık sık gündem olan Seki'nin paylaştığı son fotoğraf kareleri yine çok ses getirdi.


AYNADAKİ GÖRÜNTÜSÜ BAMBAŞKA!

Siyahlar içinde verdiği bir pozunu Instagram'dan paylaşan Seki'ye takipçilerinden yorum yağdı. Estetik yaptırdığı ve sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarına photoshop uyguladığı iddialarını defalarca kez kesin bir dille yalanlayan Seki bu kez bir detayı gözden kaçırdı. Daha ince gözükmek için fotoğrafına filtre uygulayan Seki'nin aynaya yansıyan görüntüsü gerçeği gözler önüne serdi.


Tek karede bambaşka iki görüntüye sahip olan şarkıcı sosyal medyanın diline düştü. Takipçileri Seki'ye aynadaki görüntüsüne photoshop yapmayı unuttuğunu hatırlattı.

 İşte Deniz Seki'nin olay olan o fotoğraf karesi...

Deniz Seki'yi ayna pozu ele verdi! Photoshopun ayarını yine kaçırdı

Deniz Seki'yi ayna pozu ele verdi! Photoshopun ayarını yine kaçırdı

Deniz Seki daha önce estetik ve photoshop iddialarıyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:


''Yüzüme, gözüme bir şey yaptırdığımla ilgili yalan dolan laflar dolaşıyor. Hiçbir şey yaptırmadım. Hatta botoksum geldi, onu bile yaptırmadım. Botoksu bütün kadınlar yaptırıyor. Midemle ilgili minik bir rahatsızlığım var onunla uğraşıyorum.''

''Şimdi 'Photoshop'la bacaklarını niye uzattın?' diyenler gelmeden hemen yazalım. Sakin olun arkadaşlar, sadece geniş açı çekimi. Filtreye gerek yok...''

 

 

Deniz Seki'yi ayna pozu ele verdi! Photoshopun ayarını yine kaçırınca sosyal medyanın diline düştü ile ilgili etiketler Deniz Seki Instagram Sosyal Medya photoshop imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.