Demet Akalın'ın 'evlilik var mı?' sorusuna Ebru Gündeş'ten yanıt

Kendisinden 19 yaş küçük aşkı Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw'dan evlilik teklifi alan ve gizlice nikah masasına oturduğu iddia edilen Ebru Gündeş hakkında çıkan dedikoduları yalanladı. Ebru Gündeş, meslektaşı Demet Akalın'ın ''evlilik var mı?'' sorusuna şarkıyı söylediği anlarda yüzüğünü göstererek "Hayır" dedi.

Rassan Khoshnaw ile evlendiği konuşulan Ebru Gündeş konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor... Ünlü şarkıcı önceki akşam Günay Restaurant'da sahne aldı. Ebru Gündeş'in verdiği son konserini dinlemeye ünlü popçu Demet Akalın da gitti. Akalın herkesin içinde "Evlilik var mı?" diye sorunca Gündeş bu konuda ilk kez konuştu.

EBRU GÜNDEŞ EVLİLİK İDDİALARINI YALANLADI

Gündeş şarkıyı söylediği anlarda yüzüğünü göstererek ''Hayır'' dedi. Ayrıca Ebru Gündeş yaptığı açıklamasında ise ''Benimle ilgili çok konuşurlar hep yalan dolan hakkımda çok iddia var. 5 senedir konuşmuyorum.'' ifadelerini kullandı.


EBRU GÜNDEŞ'TEN YÜZÜK ŞOV

Rassan Khoshnaw ile evlendiği ve Dubai'ye yerleşeceği iddiaları gündemde olan Gündeş'in tektaşı da geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu. Gündeş, sevgilisinin evlilik teklifi ederken taktığı 1.8 milyon dolarlık (33 milyon TL) tektaşla sahne almış ve parmağındaki yüzüğünü göstererek dans etmişti. Gündeş için sosyal medyada "Yüzüğü göstermek için ne dans etti" yorumları yapılmıştı.

Daha önce Ömer Durak (e. 2002–2003), Hamdi Vardar (1990–1990), Ömer Durak (2002–2003) ve Reza Zarrab (2010–2021) ile 3 evlilik yapmıştı. Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'tan 10 yaşında Alara Zarrab adında bir kız çocuğu bulunuyor.

Demet Akalın'ın 'evlilik var mı?' sorusuna Ebru Gündeş'ten yanıt ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Demet Akalın Rassan Khoshnaw
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.