Çukur 4. sezon 22. bölüm izle

Çukur 4. sezon 22. bölüm izle linki yayında. 1 Şubat 2021 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 4. sezon 22. bölüm tek parça halinde puhutv’de. Peki, Çukur 4. sezon 22. son bölüm de neler yaşandı?

Çukur 4. sezon 22. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 1 Şubat akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur 4. sezon 22. son bölümü tek parça yine puhutv platformu üzerinden izlenebilecek.

ÇUKUR 4. SEZON 22. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Yamaç ve Sultan anne arasında yaşanan gerilim dolu anlar Koçovalı ailesinde huzurları bozuyor. Efsun’u evden kovan annesine sinirlenen Yamaç bu duruma sert bir tepki gösteriyor. İdris’in katili olarak görülen Efsun hakkında düşüncelerini söyleyen Sultan büyük bir restle karşı karşıya kalıyor.

Çukur 4. sezon 22. bölüm izle

Çukur dizisinin son bölümünde; Akın’dan sonra Emmi ve Aliço’da büyük bir tehlike atlattı. Koçovalılar bir yandan Çukur’un yaralarını sarmakla uğraşırken diğer yandan da Selim’in intikamı için Erdenetler’in peşine takıldı. Cumali Amca ile bir görüşme gerçekleştiren Vartolu’nun kurduğu akıllara duygunluk veren plan sayesinde Çukur’da bir kez daha nefesler tutuldu.

Çukur 4. sezon 22. bölüm izle ile ilgili etiketler Çukur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.