Çöp Adam 7. bölüm full izle

Çöp Adam 7. bölüm ile Star TV de. Çarşamba akşamlarında yayınlanan Çöp Adam dizisi son bölümüyle Youtube platformundan izlenebilir.

Çöp Adam 7. bölüm ile bu akşam yayında. Star TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Çöp Adam dizisi her bölümüyle yakından takip edilmektedir.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’nun oynadığı Çöp Adam dizisinin son bölümünde; Peri’nin yalıya gelişi evde bomba etkisi yaratır. Bir anda ortalık yangın yerine dönerken Berrin, Tamer’le ilgili şüphelerinde haklı olduğunu en acı şekilde öğrenir.

Peri’nin korunmaya ihtiyacı olduğunu bilen Tamer iyice köşeye sıkışır, ailesinin paramparça oluşunu eli kolu bağlı izlemek durumunda kalır.

Çöp Adam 7. bölüm full izle

Tüm gerçekler gün yüzüne çıkınca dönüşü olmayan kararlar alan Berrin’i durduran ve yönlendiren yine Ahu olur. Ahu’nun öfkeyle attığı adımlar, herkesi bir adım daha sona yaklaştırır.

Tamer için her şey kontrolden çıkmışken, hayatının en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda kalır.

Çöp Adam 7. bölüm full izle ile ilgili etiketler Çöp Adam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.