CHP kurultayında bomba 'Adaylıktan çekilemezsin' videosu! Kılıçdaroğlu'na bağıran bakım kim...

Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tur öncesi adaylıktan çekilmek isterken Kemal Kılıçdaroğlu'na birçok kişi tarafından 'çekilmeyin' çağrısı yapılan video gündeme bomba gibi düştü. Videoda partide hiçbir resmi görevi olmayan İmambakır Üküş'ün "Hayır hayır hayır, izin vermiyorum çekilmenize…” diye bağırdığı görüldü.

CHP'de yapılan kurultay sonrasında Özgür Özel'e yenilen Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir video gündeme bomba gibi düştü. 

İki tur olarak gerçekleştirilen oylamanın ikinci rövanşında Özel 812 oy, Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı.

Ortaya çıkan tablo sonrası Kılıçdaroğlu, "Yeni Genel Başkanımız Özgür Özel'i kutluyor, başarılar diliyorum." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA 'ADAYLIKTAN ÇEKİLEMEZSİN' BASKISI

Büyük bir farkla CHP Genel Başkanı olan Özgür Özel'in kazandığı gece ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun "adaylıktan çekilmesi" gündeme geldi.

Özel'in gerisinde kalan Kemal Kılıçdaroğlu'na yarıştan çekilmemesi için baskı yapıldığı ortaya çıktı.

"ÇEKİLMENİZE İZİN VERMİYORUM"

Medyada ‘çekildi’ ‘çekilecek’ benzeri haberler yayınlandığı sıralarda, Kılıçdaroğlu’na ‘çekilemezsin’ denilerek baskı yapıldığı ortaya çıktı.

Yayınlanan videoda CHP'de hiçbir resmi görevi olmayan gazeteci İmambakır Üküş’ün, “Hayır hayır hayır, izin vermiyorum çekilmenize…” diye bağırdığı görüldü.

Üküş, Ümit Özdağ ile Kılıçdaroğlu'nun imzaladığı protokolde de odadaki 4 kişiden biriydi.

 

 

 

CHP kurultayında bomba 'Adaylıktan çekilemezsin' videosu! Kılıçdaroğlu'na bağıran bakım kim... ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Kurultay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.