Millet İttifakı'nda krize neden olan gizli protokolün detayları ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu'ndan hangi bakanlıkların sözünü aldı? Özdağ 'Bunu ilk kez açıklıyorum' diyerek duyurdu

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki görüşmenin ardından ortaya çıkan gizli protokol 6'lı masanın ortaklarını çileden çıkarmıştı. Kılıçdaroğlu'ndan İçişleri Bakanlığı dahil 3 bakanlık sözü aldığını söyleyen Özdağ, anlaştıkları diğer bakanlıkları 'Bunu ilk kez açıklıyorum' diyerek duyurdu.

Cumhurbaşkanılığı seçimlerinin ikinci turunda Ümit Özdağ ile Kemal Klıçdaroğlu arasında yapılan görüşmenin ardından ortaya çıkan bakanlık anlaşması 6'lı masada tansiyonu yükselmişti. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile anlaştıkları diğer bakanlıkları açıkladı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında bir görüşme gerçekleşmiş ve Özdağ görüşme sonrasında Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini ifade etmişti.

"İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DAHİL ÜÇ BAKANLIK..."

Daha sonra görüşmeye ilişkin yazılı mutabakat gündem olmuş ve Özdağ "Söz vermek değil, yazılı mutabakatımız var. Biz İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlık ve Millî İstihbarat Teşkilâtı konusunda Kemal Bey'le mutabık kaldık" ifadelerini kullanmıştı.

"BUNU İLK KEZ AÇIKLIYORUM"

Özdağ katıldığı bir programda ismi açıklanmayan diğer bakanlıkları da paylaştı. Özdağ şunları ifade etti:

"İçişleri Bakanlığı ve iki bakanlık daha... Bunun dışında konuştuklarımız Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı. Bunu ilk kez açıklıyorum. Ama bunlar konusunda bir yazılı metinde anlaşmadık. Hatta Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bölünebileceğini falan konuştuk. Milli İstihbarat Teşkilatını da konuştuk, içinden gelen birisinin başkan seçilmesi kaydıyla."

Millet İttifakı'nda krize neden olan gizli protokolün detayları ortaya çıktı! Kılıçdaroğlu'ndan hangi bakanlıkların sözünü aldı? Özdağ 'Bunu ilk kez açıklıyorum' diyerek duyurdu ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.