Chiliz (CHZ) nedir? Nasıl alınır?

Son dönemin en popüler konuları arasında yer alan kripto paralar ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu konuda en çok araştırılan konular arasında ise Chiliz (CHZ) yer alıyor. Peki, Chiliz (CHZ) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Spor takımları ve ilgili kuruluşlar ile taraftarlar arasında bir değişim aracı olarak kullanılabilen Chiliz, kripto para dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Chiliz (CHZ) nedir? Nasıl alınır? Detaylar haberimizde... 

Chiliz (CHZ) nedir? Nasıl alınır?

CHILIZ COIN NEDİR, NASIL ALINIR?

Alexandre Dreyfus ve arkadaşları tarafından 14 Şubat 2018’de piyasaya sürülen Chiliz (CHZ) coin, spor ve e-spor dünyasında yaygınlaşan bir kripto para birimidir.

Ethereum ağı üzerinde oluşturulan ve bir ERC-20 token’ı olan Chiliz, spor ve eğlence kuruluşlarına, izleyicileriyle etkileşim kurmalarına ve onlardan para kazanmalarına yardımcı olmak için blockchain tabanlı araçlar sunar.

Socios ve Chiliz ekibi birçok önde gelen spor kulübü ile ortaklıklar imzalayıp, taraftarların Chiliz Coin kullanımı sayesinde takımlarının aldıkları kararlarda söz sahibi olabilmesini hedefliyor.

CHZ satın almak için güvenilir borsalardan birine kaydolup, kripto para borsasındaki hesabınıza bakiye yükleyerek işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

 

Chiliz (CHZ) nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler Chiliz CHZ
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.