Ceyda Kasabalı kimdir? Kaç yaşında, nereli?

‘Noluyo Ya¿’ kanalı ile son günlerde konuşulan çiftlerden biri olan Fırat Albayram ile eşi Ceyda Kasabalı, televizyon ekranlarından sonra burada da başarılı oldular. Son olarak Paris seyahatinde dolandırılan ve hikayelerini sosyal medyada paylaşan çift büyük ilgi görmekte.

Ceyda Kasabalı Kimdir?
Ceyda Kabasalı'nın Oynadığı Diziler
Ceyda Kasabalı'nın Oynadığı Filmler

2016 yılında evlenen Fırat Albayram ile Ceyda Kasabalı çifti televizyon ekranlarından sonra ‘Noluyo Ya¿ kanalı ile Youtube’de de oldukça başarılılar. Çift yuva kurduktan sonra ekranlardan uzak kalmalarına rağmen farklı bir kariyere yönlendiler.

Ceyda Kasabalı Kimdir?

3 Ocak 1987 tarihinde Kocaeli’de dünyaya gelen Ceyda Kasabalı, üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü‘nde tamamladıktan sonra ilk oyunculuk deneyimini de 2011 senesinde “Babam Sağ Olsun” isimli dizide yaşadı.

Ceyda Kasabalı kimdir? Kaç yaşında, nereli?

2016 yılında “Biz Size Döneriz” ve “Organik Aşk”, 2017 yılında ise “Damat Takımı” isimli sinema filmlerinde kamera karşısına geçen Kasabalı, 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Fırat Albayram ile dünya evine girdi.

Ceyda Kasabalı, 2016 yılında açtıkları fakat son 2 yıldır büyük bir çıkış yakaladıkları “Noluyo Ya ¿” isimli Youtube kanallarında eşi Fırat Albayram ile birlikte eğlenceli videolar çekmeye başladı.

Ceyda Kabasalı'nın Oynadığı Diziler

1. 2017 – Tutsak (Derin Karakteri)
2. 2015 – Yunus Emre Aşkın Yolculuğu (Zahide Sultan Karakteri)
3. 2014 – Yılanların Öcü (Elif Karakteri)
4. 2012 – Avrupa Avrupa
5. 2011 – Babam Sağolsun (Tuğba Karakteri)

Ceyda Kasabalı kimdir? Kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Ceyda Kasabalı'nın Oynadığı Filmler

1. 2017 – Damat Takımı (Ceyda Karakteri)
2. 2016 – Organik Aşk Hikayeleri
3. 2016 – Biz Size Döneriz (Didem Karakteri)

Ceyda Kasabalı kimdir? Kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler ceyda kasabalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.