Camdaki Kız 7. bölüm tek parça yayında! Muzo'nun engellediği büyük felaket ne?

Camdaki Kız 7. bölüm full izle 27 Mayıs akşamında Kanal D ekranlarında yayında. Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisinin son bölümünde; Feride sonunda Nalan’ın dış dünyayla olan bağlantısını tamamen kesiyor. İşte Camdaki Kız 7. son bölüm Youtube izle linki

Camdaki Kız 7. bölüm ile Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız dizisinin son bölümünde; Feride’nin son oyunlar ile beraber Nalan’ın dış dünya ile olan son bağları da kopmuştur ve Sedat da bir türlü sevdiği kadın Nalan’a ulaşamamaktadır.

Camdaki Kız 7. Bölüm Özeti

Sedat ile Nalan’ı öpüşürken gören Feride büyük bir şok yaşamaktadır. Geçmiş zamanda yaşanan felaketin etkisi ile kontrolü iyice kaybeden Feride, kızı Nalan’a olan şiddetin boyutunu iyice arttırır. Ve artık Nalan’ın hayatı tamamen cehenneme dönmüştür.

Camdaki Kız 7. bölüm tek parça yayında! Muzo'nun engellediği büyük felaket ne?

Gizli AVM’yi keşfederek Gülcihan’ın evde saklandığını anlayan Tako, Gülcihan ve Döndü tarafından alıkonur. Tako’nun da ortadan kaybolması ile Koroğlu konağı bir kez daha karışır. Rafet her yerde Tako’yu aramaya başlarken ev halkı ise bu krizin üstesinden gelmeye çalışmaktadır.

Gün geçtikçe Nalan’a olan hisleri giderek artan Sedat bir kez daha onur merak ederek durumu ailesine açmaya karar verir. Bunun üzerine Koroğlu ailesi de İpekoğlu ailesinin evine habersiz bir şekilde ziyarette bulunur. İlk defa Nalan’ın evine giden Muzo, yaşanmak üzere olan büyük felaketi engellemek adına son bir hamle yapacaktır.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sedat ve Nalan’ın el ele tutuştuğu görüntülerin televizyonda yayınlanmasıyla, Feride, Nalan’ın hayatını yeniden zindan etmeye başlar. Rafet ise, Sedat ve Nalan ilişkisinin sorunsuz devam etmesinden ötürü oldukça mutludur. Bu yüzden Nalan’ı Koroğlu ailesinin namına yaraşır bir düğün alışverişine götürmeye karar verir.

Camdaki Kız 7. bölüm tek parça yayında! Muzo'nun engellediği büyük felaket ne? - Resim : 2

Gülcihan, ailesine karşı oldukça cimri olan Rafet’in Nalan’a çok pahalı bir hediye verdiğini öğrenir. Bu durum Gülcihan’ı çileden çıkarır ve sonunda öfkesi ona çok büyük bir hata yaptırır. Diğer yandan Sedat, Nalan’la ilgili her şeyi yoluna soktuğunu düşündüğü için, yeniden çapkınlığa döner. Ama hiç beklemediği bir kişi, onu büyük bir hatanın eşiğinden çevirecektir.

Nalan kendisini aşkın büyüsüne kaptırmışken, babasının da desteğiyle, Feride’den gizlice Sedat’la buluşmaya karar verir. Bu buluşmada, hayatının en mutlu anını yaşar. Ancak onu bekleyen büyük tehlikenin henüz farkında değildir.

Camdaki Kız 7. Son Bölümünü İzlemek İçin Tıklayınız

Camdaki Kız 7. bölüm tek parça yayında! Muzo'nun engellediği büyük felaket ne? ile ilgili etiketler Camdaki Kız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.