Burcu Özberk evlenmeden hamile kalmayı mı planlıyor?

Burcu Özberk evlenmeden hamile kalmayı mı planlıyor merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile evlenmeyi düşünmediğini ama çocuk sahibi olmak istediğini vurgulayan Burcu Özberk evlenmeden hamile kalmayı mı planlıyor detaylar haberimizde…

Burcu Özberk evlenmeden hamile kalmayı mı planlıyor sorusu gündeme bomba gibi oturdu. Birçok başarılı projede yer alan güzel oyuncu Burcu Özberk evlenmeden hamile kalma konusunda olumlu düşündüğünü açıkladı.

Güzel oyuncu ona sorulan evlilik ve çocuk soruları için verdiği cevapta yeğenini yetiştirmeye çalıştığı için çocuk yetiştirmenin zor olduğunu vurguladı. 31 yaşındaki Burcu Özberk evlenmeden hamile kalmayı planladığı sorularını akla getirdi.

Burcu Özberk evlenmeden hamile kalmayı mı planlıyor?

Burcu Özberk evlenmeden hamile kalmayı mı planlıyor?

31 yaşındaki başarılı oyuncu Burcu Özberk kadınların biyolojik olarak belli bir zaman dilimine sahip olduğunu söyleyerek ama buna rağmen evlenmek istemediğini açıkladı.

Verdiği röportajda kendisine güvenirse eğer babasızda çocuk doğurabileceğini söyledi. Ayrıca yumurtalıklarını da dondurmayı düşündüğünü açıkladı. Özgürlüğüne düşkün olduğu bilinen Burcu Özberk evlenmeden hamile kalabileceğini de açıkladı.

Burcu Özberk evlenmeden hamile kalmayı mı planlıyor?

Burcu Özberk kimdir?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunu olan Burcu Özberk, İlk ekran deneyimini ise 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yaşamış ve bu dizide Huricihan Sultan karakterini oynamıştır.

Burcu Özberk’in yer aldığı diğer projeler arasında Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyeri için dönüm noktasıdır. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda yer alarak kariyerine devam etmiştir.

2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde rol alan Burcu Özberk ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırarak ekranlarda yüzünü göstermiştir. En son Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde ve 2020'nin Ekim ayında ise FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırdı.

Burcu Özberk evlenmeden hamile kalmayı mı planlıyor? ile ilgili etiketler Burcu Özberk kimdir kaç yaşında nerelidir hamile mi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.