Bu ne çelişki? Mülteci düşmanı Mustafa Sandal'ın dedesi göçmen çıktı!

Mustafa Sandal, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı son olarak 17 Ağustos'ta paylaştığı bir gönderiyle gündeme geldi. Sandal, '#ülkemdemülteciistemiyorum' etiketiyle paylaştığı bahse geçen gönderide "Şeref, namus, edep yoksunu bu mahlukların yaptıklarına "dur" demenin vakti geldi de geçiyor..." diyerek mültecileri hedef aldı.

90'lı yılların başında, bir dizi ünlü şarkıcı için kaleme aldığı eserlerle müzik sahnesinde kayda değer bir üne kavuşan Mustafa Sandal1994 yılında çıkardığı ilk stüdyo albümü "Suç Bende" ile Türkiye'de büyük popülerlik kazanmıştı. O Ses Türkiye ve Rising Star programlarıyla ününe ün katan şarkıcı son aylarda Twitter'da yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

"BEDELİ NE OLURSA OLSUN ÜLKEMİZDEN GİDECEKSİNİZ!"

Geçtiğimiz günlerde (16 Ağustos) Şanlıurfa'da Suriyeli uyruklu bir şahsın 9 yaşındaki bir erkek çocuğa defalarca taciz ettiği iddiasıyla halk sokağa dökülmüştü. Bu olaya sessiz kalamayan Sandal, kişisel Twitter hesabından görüntüleri alıntılayarak şu açıklamayı yaptı:

"Şeref, namus, edep yoksunu bu mahlukların yaptıklarına "dur" demenin vakti geldi de geçiyor bile. Bedeli ne olursa olsun ülkemizden defolup gideceksiniz! Benim artık şu kalan ömrümde 1. gündemim son nefesime kadar bu olacak! #ülkemdemülteciistemiyorum Halkımız tepkisini göstermekte sonuna kadar haklıdır ama lütfen şiddete şiddetle yanıt vermeyelim, polisimize zorluk çıkarmadan sesimizi yükseltmek de mümkün. Bu olayı gündemden düşürmeyelim (şiddete başvurmadan), ta ki geldikleri yere dönene kadar."

Bu ne çelişki? Mülteci düşmanı Mustafa Sandal'ın dedesi göçmen çıktı!

Geçtiğimiz senelerde de yine Twitter üzerinden bir başka üzücü olayı eleştiren Sandal, çok doğru bir yere parmak basmıştı...

Bu ne çelişki? Mülteci düşmanı Mustafa Sandal'ın dedesi göçmen çıktı! - Resim : 2

Ancak, bu çeşitli açıklama ve eleştirileri üzerine Mustafa Sandal'ın da aslında bir göçmen torunu olması, hayranları tarafından ayrıca dikkat topladı. Mustafa Sandal'ın dedesi olan Hüseyin İleri zamanında İran topraklarından Türkiye'ye gelen bir göçmendi.

MUSTAFA SANDAL'IN DEDESİ HÜSEYİ İLERİ İRAN ASILLI!

Hüseyin İleri (1926, Adana - 10 Mayıs 2017), Türk müzisyen ve darbuka virtüözüdür. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) eski sanatçılarından biridir. Müzik kariyeri boyunca Türk Sanat Müziği'nin önemli sanatçılarına eşlik etmiş ve birçok programda yer almıştır.

Bu ne çelişki? Mülteci düşmanı Mustafa Sandal'ın dedesi göçmen çıktı! - Resim : 3

Hüseyin İleri, Adana'da doğdu ve İsfahan, İran'dan Türkiye'ye göç eden bir aileden gelmektedir. Özellikle 1970'ler ve 1980'ler boyunca TRT'nin Türk Sanat Müziği programlarında önemli bir rol oynamıştır. Müzeyyen Senar, Behiye Aksoy, Muazzez Abacı gibi ünlü sanatçılarla sahne almıştır.

MUSTAFA SANDAL TELEVİZYONDA İRANLI OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI!

MUSTAFA SANDAL, ESKİ EŞİ MİNA'YI TÜRKİYE VATANDAŞI YAPMIŞTI!

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Sandal, Sırbistan'ın Novapazar şehrinde doğmuş olmasına rağmen Türk vatandaşlığına kabul edilmişti.

Bu ne çelişki? Mülteci düşmanı Mustafa Sandal'ın dedesi göçmen çıktı! - Resim : 4

19 Şubat 2015'te eski eşinin vatandaşlık alması üzerine sosyal medya platformları aracılığıyla bu gelişmeyi duyurmuştu.

Bu ne çelişki? Mülteci düşmanı Mustafa Sandal'ın dedesi göçmen çıktı! - Resim : 5

Bahsi geçen paylaşımda Emina Sandal, evrak işlemlerinin tamamlandığını ve artık Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanına sahip olduğunu yazmıştı. Paylaştığı fotoğrafın altına, "Bugün benim için gurur dolu bir gün! Sonunda, içimdeki duyguların resmi belgelerde yerini aldığını görmek inanılmaz bir mutluluk" ifadelerini eklemişti.

Bu ne çelişki? Mülteci düşmanı Mustafa Sandal'ın dedesi göçmen çıktı! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Mülteci Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.