Boşanma davası açan Emrah, eşiyle barıştı mı?

Ünlü şarkıcı Emrah, boşanma kararı aldığı Sibel Erdoğan'la Belçika'da görüntülendi. Emrah, geçtiimiz aylarda 6 yıldır evli olduğu Erdoğan'a boşanma davası açmıştı. Çiftin Belçika'da objektiflere takılması kafaları karıştırdı. 

Ünlü şarkıcı Emrah, geçtiğimiz Temmuz ayında 6 yıldır evli olduğu Sibel Erdoğan'a boşanma davası açarak dosyaya gizlilik kararı aldırmıştı.

BOŞANMA DAVASININ ARDINDAN BELÇİKA'DA GÖRÜNTÜLENDİLER

Kısa bir süre önce, boşanmak için Bodrum Aile Mahkemesi'ne başvuran ünlü şarkıcı Emrah, eşi Erdoğan ve oğlu Elyesa ile birlikte Belçika'ya gitti. Diğer taraftan ünlü çift, Ocak ayında haklarında çıkan boşanma iddialarını sosyal medya hesapları üzerinden yalanlamıştı

Boşanma davası açan Emrah, eşiyle barıştı mı?

Emrah, temmuz ayında ise avukatı Merve Fidan ile Bodrum Aile Mahkemesi’ne iletmiş, hiçbir açıklama yapmamıştı. 6 yıldır evli olan ikilinin aynı zamanda Eleysa adında bir kızları var.

Boşanma davası açan Emrah, eşiyle barıştı mı? - Resim : 2

EMRAH HAKKINDA

1971'de Diyarbakır'da doğan sanatçının gerçek adı Emrah Erdoğan'dır. Ünlü şarkıcı, 1.5 yaşında babasının vefatı ardından annesinin işlerinden dolayı Elazığ'a taşınarak ilkokul eğitimini burada almıştır.

Okula başladığında, müzik öğretmeninin de yardımlarıyla Emrah’a amatör bir demo kaset hazırlandı. Emrah yaşantısına Diyarbakır‘da devam ettiği süreçte eniştesi ve yakın çevresinin yardımları ile 4 adet amatör kaset yapılarak videoları kaydedildi. Bu kaset ve videolar bölgede kısa zamanda ilgi gördü ve “Küçük Emrah” isminin popülerleşmeye başladığı ilk yıllar oldu.

Video ve kasetlerin yayınlanmasının ardından Emrah'ın adı İstanbul'da da duyulmaya başlandı. Ardından Emrah, İstanbul’dan gelen ve ilk yapımcısı olan Mustafa Güneş’in teklifi ile ününü Türkiye’ye duyurmak için ilk adımı attı. İlk profesyonel albümü “Ağam Ağam” ile beklenen oldu. Diyarbakır’da yapılan 4 amatör kasetin yarattığı sansasyonun benzeri bu sefer Türkiye çapında yaşandı. Emrah sanat kariyerine “Küçük Emrah” ismini 1980’li yıllara damgasını vurarak başladı.

 (KAYNAK: SNOB MAGAZİN)

 

Boşanma davası açan Emrah, eşiyle barıştı mı? ile ilgili etiketler boşanma evlilik Emrah Sibel Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.