Bir Zamanlar Çukurova’da Ümit'ler Tükeniyor! Adana'da her Şey Sil Baştan! Senaryo Çok Konuşulacak

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona bir veda ile başlıyor. 4. sezonuna yakın bir zamanda başlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçtiğimiz sezon 3 kilit oyuncu yapımdan ayrılmıştı.

Yeni sezonu merakla beklenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde heyecan devam ederken oyuncularda rollerini yaz tatilinin hemen ardından çalışmaya başladı. Geçtiğimiz sezonda 3 başrol ile bazı yan oyuncularını da kaybeden Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonda bundan nasıl etkileneceği merak konusu olmuştu.

4. sezona az bir zaman kala Bir Zamanlar Çukurova’da yeni bir ayrılığın daha yaşanacağı kesinleşti. Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış’ın hemen ardından yan rollerde oynayan Nazan Kesal, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova gibi oyunculardan sonra bir isim daha Çukurova’ya veda etti.

Bir Zamanlar Çukurova’da Ümit'ler Tükeniyor! Adana'da her Şey Sil Baştan! Senaryo Çok Konuşulacak

Yeni sezonda dizide Ümit karakterine hayat veren Hande Soral’ın da Bir Zamanlar Çukurova kadrosundan çıkarıldığı iddia edildi. Eşi İsmail Demirci’den uzunca bir süredir ayrı kalan güzel oyuncunun yeni dönemde aynı durumda kalmak istememesi sonrasında Ümit karakteri tamamen sonlandırıldı.

Senaryo için yoğun bir çalışmanın devam ettiği dizide Hakan Gümüşoğlu karakteri ile hikayeye ortak olacak İbrahim Çelikkkol’un büyük bir ses getirmesi beklenirken Demir Yaman’ın okul arkadaşı olması ve Çukurova’da her şeyi değiştireceği gerçeği herkesin hayatını etkileyecek.

Bir Zamanlar Çukurova’da Ümit'ler Tükeniyor! Adana'da her Şey Sil Baştan! Senaryo Çok Konuşulacak - Resim : 2

Bir Zamanlar Çukurova dizisi için tüm dekorlar baştan aşağı yenilenirken bazı özel üretim kostüm ve aksesuarlarında etkileyici olması dikkatlerden kaçmıyor. Dizi için yüzlerce yeni kostüm hazırlanırken antikacılardan toplanan değerli eşyalar ve özel tasarım olarak üretilen mücevherler de göz kamaştırıyor. 4. sezon öncesinde platoda her şey titizlikle hazırlanırken oyuncularında yaz tatillerinden geri dönmesi Eylül ayının sonlarında yeni sezonu başlayacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi için heyecanı daha da arttırıyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da Ümit'ler Tükeniyor! Adana'da her Şey Sil Baştan! Senaryo Çok Konuşulacak ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Hande Soral
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.