Bir Zamanlar Çukurova 79. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 79. bölüm full izlenmek için yayında. 7 Ocak 2021 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 79. bölüm tek parça halinde youtube’de. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 79. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 7 Ocak akşamında ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış ile Hilal Altınbilek’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova 79. son bölümü tek parça yine youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 79. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Murat Ünalmış ile Hilal Altınbilek’in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 79. bölüm ile youtube platformunda izleyenleri ile buluştu.

Bir Zamanlar Çukurova 79. bölüm izle!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da tüm engellere rağmen bitmeyen Züleyha ve Yılmaz aşkı, bir trafik kazası ile hüzünlü bir ayrılığa sahne oldu! Tam da Çukurova'ya barış gelmişken, sevenler sevdiklerine kavuşmuş, kaderin oyunu ile bu hikayeye dahil olanlar, saygıyla kendi kaderlerine dönmüşken, evladının hastaneye götürüldüğünü duyan Yılmaz, oraya yetişmeye çalışırken uçurumdan yuvarlandı!

Can düşmanı Demir, hayatını tehlikeye atarak Yılmaz'ı kurtardı, hastaneye de yetiştirdi. Tüm Çukurova iyileşmesi için dualar etti, Yılmaz tüm sevdikleri ile de tüm düşmanları ile de helalleşti. Adeta Çukurova'da Yılmaz ve Züleyha aşkı ile yaşananların ardından bembeyaz bir sayfa açıldı! Ama kader, bir kez daha ayrılık kartını çıkardı!

 

Bir Zamanlar Çukurova 79. bölüm izle! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova 79. bölüm bir zamanlar çukurova son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.