Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm izleyin!

Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm full izlemek için araştırılmakta. 17 Aralık akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm izle linki tek parça halinde Youtube’de.

Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm izlemek için merak edilmekte. Perşembe akşamlarında ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü 17 Aralık tarihinde izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Murat Ünalmış ve Uğur Güneş’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova 77. son bölümü tek parça halinde dizi bitiminde Youtube üzerinden izlenebilecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Mevlüt şerbetine uyku ilacı katan Züleyha, herkesin derin bir uykuya dalmasına sebebiyet verir. Yılmaz ile Züleyha birlik olup kaderin bir parçası dedikleri 3. çocuklarını da yanlarına alarak mutluluk yolunda ilk adımlarını atarlar.

Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm izleyin!

Bu kaçış esnasında küçük Adnan, anne ve babasına kavuşurken Leyla babasından Kerem Ali ise anneden ayrılmak zorunda kalır. Tüm bu yaşananlar akabinde Züleyha ile Yılmaz, Demir ile Müjgan’ın oyunlarına rağmen bir süre duraksamaya karar vermişlerdir.

Züleyha ile Yılmaz’ın kaçışı derin uykudan sonra herkeste büyük bir şaşkınlık yaşanmasına neden olur. Aynı anda hem oğlunu hem de torununu kaybeden Fekeli yaşadığı şoku atlatmaya çalışırken Demir ile Müjgan büyük bir öfke ile kaçışa sebep olanları araştırmaya başlamıştır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 77. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm izleyin! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova 77. bölüm bir zamanlar çukurova son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.