Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm full izle!

Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm full izle! Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Youtube'de. 19 Kasım Perşembe akşamında Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm tek parça olarak ATV'den izlenebilecek.

Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Vahide Perçin’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 69. son bölümü 22 Ekim Perşembe akşamında ATV ekranlarında yayınlanıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 73. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Kendine kurduğu kumpasa kapılan Behice yeniden ortalığın karışmasına neden olur. Erdinç ise kendisine saldıran köpek sonrasında panik yaparak o esnada Behice’yi vurur ve olay yerinden kaçarak kayıplara karışır. Müjgan da yaşananlar akabinde halasının hemen arkasından evi terk eder.

Sevda’nın konaktaki misafirliği daha da uzar. Ancak bu misafirlikte bazı yanlış anlaşılmalar yaşanır. Bir Zamanlar Çukurova Haminne'nin Sevda'yı küçük kızı zannetmesi Saniye açısından hiçte iyi olmayacaktır. İkili arasında yaşanan gerginlik konakta iplerin kopmasına neden olur.

Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova bir zamanlar çukurova son bölüm bir zamanlar çukurova tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.