Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm full izle! ATV ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 72. bölümünü tfull izlemek için tek parça linki haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm full izle! Başrollerinde Murat Ünalmış ve Uğur Güneş’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 72. bölümü 12 Kasım 2020 Perşembe akşamında saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde; Çukurova’da Hünkar şoku yaşanmaktadır. Herkes Hünkar’a hakkını helal ederken tam o esnada camiye giriş yapan Sevda tutuklanır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 72. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hünkar’ın cenaze töreninde gözyaşları sel olup akar. Herkes kendi içerisinde Hünlar’ın acısını yaşarken Demir de hayatındaki en büyük eksikliğin geçte olsa farkına varır. Fekeli, kalbinin yarısını toprağa vermiştir. Yılmaz bile olup bitenler sonrasında oldukça şaşkındır.

Hünkar’ın katilini bulmak adına Demir ve Fekeli birlik olup harekete geçerler. Behice de her şeye rağmen aklındaki tüm planları devreye sokar. Behice kendi çözümünü kendi ararken bu kez gözünü iyice karartır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 72. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm full izle ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova 72. bölüm bir zamanlar çukurova son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.