Bir Zamanlar Çukurova 67. bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm full izle linki tek parça halinde ATV’de. Peki, Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler yaşandı?

Bir Zamanlar Çukurova 67. bölüm full izle! Başrollerinde Vahide Perçin ile Murat Ünalmış’ın oynadığı Bir Zamanlar Çukurova 67. son bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde ATV platformunda yayında olacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 67. yeni bölümü 8 Ekim Perşembe akşamında ATV ekranlarında yayınlanacak.

Bir Zamanlar Çukurova 67. bölüm izlemek için tıklayınız

Demir, Züleyha’nın vurulduğu silahın aslında Yılmaz’a ait olduğunu öğrencince bu durum karşısında hiç beklemeden Fekeli konağına baskına gider. Müjgan’ın Züleyha’yı vurma nedenini öğrenmeye çalışan Demir, her defasında bu sorunun cevabını öğrenmekten geri kalır.

Bu durum karşısında sessiz kalmak istemeyen Fekeli, o yaşanan karanlık gecede aniden Behice’nin kolunda görmüş olduğunu kanı aklına getirir. Behice de Demir’in gidişi sonrasında Müjgan’ı savunmaya devam ederek geride kalan herkesi suçlar.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.