Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm Full izle

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm Full izle 1 Ekim 2020 tarihli ATV dizisi son bölümü full hd halinde Bir Zamanlar Çukurova tek parça izleme linki haberimizde.

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm Full izle! Başrollerinde Vahide Perçin ile Murat Ünalmış’ın oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 66. Bölüm ile 1 Ekim Perşembe akşamında FOX TV ekranlarında olacak. Dizi bitiminde Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölümü ile YouTube platformunda yayında olacak.

Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde; Sabahattin’in düğününde ortalık karışacaktır. Demir, Sevda için babasının gerçek annesi ve ikinci annesi olduğunu söyleyince Hünkar duydukları karşısında deliye dönecektir.

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm Full izle

Dr. Sabahattin’in düğününde Sevda, Demir tarafından babasının gerçek karısı ve kendisinin de ikinci annesi olarak konuklara tanıştırılır. Çukurova’da artık işler bir kez daha karışacaktır. Bu yaşananlar sonrasında Hünkar’da sessiz kalmayacaktır.

Düğünün hemen sonrasında Sabahattin ile Jülide’yi yeni bir sürpriz daha beklemektedir. Her evde olduğu üzere Fekeli konağında da gündemin ilk sırasında Demir ile Hünkar savaşı gelmektedir. Fekeli’nin misafiri gündemi kısa sürede unuttururken peşine düştüğü gencinde yeğeni olduğunu öğrenecektir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 66. BÖLÜM İZLEME İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm Full izle ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova 66. bölüm bir zamanlar çukurova son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.