Binnur Günay kimdir?

Ali Yeşildağ'ın konuşmasıyla merak edilen isim Binnur Günay kimdir? Binnur Günay kim ve kaç yaşında? Binnur Günay nereli? İşte Binnur Günay hakkında merak edilen o sorular...

Özgecan Aslan hakkındaki yazılarıyla ve son olarak Ali Yeşildağ'ın konuşmasıyla gündeme gelen Binnur Günay kimdir? Binnur Günay kim ve kaç yaşında? Binnur Günay nereli? İşte Binnur Günay hakkında merak edilen o sorular...

BİNNUR GÜNAY KİM?

Binnur Günay hakkında çok fazla detaylı bir bilgi olmamasının yanı sıra, 2015 yılında
vahşice katledilen Özgecan Aslan hakkında paylaștığı gönderi ve yazılarla tepki odağı
olmuștu.

Özgecan Aslan için, "Özgecan'ın ailesi Tunceli'den gelmiş Tunceli bir Alevi ailenin kızı! Velhasıl Dersim'li!! Kızı öldürenler Ağrı doğumlu!" Herhangi bir minübüse binmiyor kız. Oradan bir jandarmanın(!) çevirdiği bir minübüse biniyor!, Bir diğer ayrıntı ise kız yanında biber gazı taşıyor! Demek oluyor ki bu noktada kızın tepkisini bilenler var!!, Kitle eylemleri oluşturmak için uygun bir konu seçilmiş gibi görünüyor!!. Ve olayı hemen Selahattin Demirtaş'ın sahiplenmesi! manidar." ifadelerini kullanan Binnur Kaya, bir çok vatandaş ve siyasi isim tarafından kınanmıştı.

Kendisini Twitter biyografisinde ve Ülke Postası isimli bir sitede kendisini Araştırmacı-Yazar olarak tanıtan Binnur Günay'ın lisansını tarih bõlümünden yaptığı belirtiliyor.

Binnur Günay kimdir? ile ilgili etiketler Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.