Bihter'i en iyi kim canlandırdı? Beren Saat-Farah Zeynep Abdullah tartışması yeniden başladı

Bir döneme damgasını vuran Aşk-ı Memnu dizisine yeni bir soluk geldi. Bihter filminin ilk tanıtım videosu yayınlandı. Sosyal medyada yapılan bir yoruma Farah Zeynep Abdullah'ın verdiği yanıt gündem oldu. Bunun üzerine sosyal medyada bir kez daha Beren Saat-Farah Zeynep Abdullah kıyaslaması yapıldı.

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu adlı romanından uyarlanan ve 2000'li yıllarda Kanal D ekranında Aşk-ı Memnu adıyla ekrana gelen diziye yeni bir soluk geldi. Aşk-ı Memnu, 'Bihter' adıyla beyaz perdeye taşındı. Beren Saat'in Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği 'Bihter' rolünü bu kez Farah Zeynep Abdullah beyaz perdede canlandırıyor. Bihter filminin ilk tanıtım videosu dün yayınlandı. 

Bihter'i en iyi kim canlandırdı? Beren Saat-Farah Zeynep Abdullah tartışması yeniden başladı

BİHTER'İ EN İYİ KİM CANLANDIRDI? TARTIŞMA YENİDEN BAŞLADI

Dizinin tanıtım videosu büyük ilgi gördü. Yeni Bihter Farah Zeynep Abdullah, bir takipçisinin “Bihter’i neden Bihter oynamıyor” yorumuna esprili karşılık vererek ''Ölmüş olduğu için'' dedi. Bunun üzerine sosyal medyada bir kez daha Beren Saat-Farah Zeynep Abdullah kıyaslaması başladı. 

Bihter'i en iyi kim canlandırdı? Beren Saat-Farah Zeynep Abdullah tartışması yeniden başladı - Resim : 2

Bihter'i en iyi kim canlandırdı? Beren Saat-Farah Zeynep Abdullah tartışması yeniden başladı ile ilgili etiketler Bihter Aşk-ı Memnu Farah Zeynep Abdullah Beren Saat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.