Bez Bebek'in Pompi'si değişimiyle şoke etti!

Evrim Akın'ın başrolünde olduğu 'Bez Bebek' dizisinde Pompi karakterine hayat veren Elif Ceren Balıkçı, şimdi sosyal medya paylaşımlarıyla ve güzelliği ile ilgi odağı oldu. İşte Elif Ceren Balıkçı'nın inanılmaz değişimi.

9 yaşında iken Kayıp Prenses dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan ve daha sonra Göç Zamanı, Bana Artık Hicran De, Merhamet, Bez Bebek, Madalyon gibi dizilerde rol alan Elif Ceren Balıkçı, deyim yerindeyse gözümüzün önünde büyüdü.

Bir dönemin çocuk yıldızlarından biri olan Elif Ceren Balıkçı'nın özellikle kötü karakterlerdeki başarılı oyunculuğu dikkat çekiyordu.

Hayatımıza ilk 2008'de Kayıp Prenses dizisiyle girmiş Nil karakteri ile tanınmıştı güzel oyuncu. 2010 yılında Bez Bebek ile tekrar dizilerde gördük. Yaramaz ve aklı hep kötülüğe çalışan Özge ile aşırı yakın olup yine herkesin nefret odağı olmuştu.

Bez Bebek'in Pompi'si değişimiyle şoke etti!

Birçok dizide karşımıza çıkan kötü karakterli, sinsi ve çirkef rollerde gördüğümüz Elif'in bu rollerdeki başarısı dillere destan oldu. ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisindeki Sedef karakteriyle kariyerini zirveye taşıyan genç oyuncu, Instagram paylaşımlarıyla hayranlarını büyülemeyi başarıyor.

 Instagram'da oldukça aktif olduğu gözlenen Balıkçı'nın yeni tarzı, güzel oyuncuyu adeta tanınmaz hale getirdi.

Bez Bebek'in Pompi'si değişimiyle şoke etti! - Resim : 2

Bez Bebek'in Pompi'si değişimiyle şoke etti! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Elif Ceren Balıkçı bez bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.