Beyaz TV'de ilahi okuyan Hande Sarıoğlu'nun file çoraplarını 135 bin liraya sattığı ortaya çıktı!

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında ilahi okuyan Hande Sarıoğlu'nun file çoraplarını 135 bin liraya sattığı ortaya çıktı. Sarıoğlu'na sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Ünlü sunucu Habertürk TV'deki işinden sosyal medya hesabından paylaştığı oryantal videosu nedeniyle kovulmuştu.

Habertürk TV'deki işinden sosyal medya hesabından yayınladığı oryantal videoları nedeniyle kovulan Hande Sarıoğlu, şimdilerde Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapıyor.

Beyaz TV'de ilahi okuyan Hande Sarıoğlu'nun file çoraplarını 135 bin liraya sattığı ortaya çıktı!

Hande Sarıoğlu geçtiğimiz günlerde Söylemezsem Olmaz'da 'Canım Anam' isimli bir ilahi söyledi. Hande Sarıoğlu, programın ardından çok güzel tepkiler aldığını söyleyerek “Doğaçlama söylediğim ilahiler çok beğenildi. Olumlu yönde çok yorum aldım. Hatta albüm teklifi de aldım ama kabul etmedim.” dedi.

YAYINDA GİYDİĞİ ÇORAPLARI SATTI!

Bunun ardından Hande Sarıoğlu'nun YouTube kanalındaki bir yayında giydiği file çoraplarını 135 bin TL'ye bir erkek hayranına sattığı ortaya çıktı. X platformunda Hande Sarıoğlu'na tepki yağdı.

 

 

 

Beyaz TV'de ilahi okuyan Hande Sarıoğlu'nun file çoraplarını 135 bin liraya sattığı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Hande Sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.