Beyaz Show başlayacak mı? Beyazıt Öztürk'ten yeni açıklama

Türk televizyonlarının en sevilen programlarından olan Beyaz Show'un birkaç ay önce yeniden başlayacağı yönünde açıklamalar gelmişti. Acun Ilıcalı da programın yeni sezonunun geleceğine dair mesajlar vermiş fakat detay paylaşmamıştı. Herkesin merakla beklediği Beyaz Show için Beyazıt Öztürk'ten yeni bir açıklama geldi.

2018'den beri yayınlanmayan Beyaz Show'un yeniden ekranlara dönüşü merakla bekleniyor. Son olarak "O Ses Türkiye" adlı yarışma programında boy gösteren Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un tekrar başlayacağı müjdesini vermişti.

Beyazıt Öztürk “Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum” ifadelerini kullanmıştı. Acun Ilıcalı da konuyla ilgili konuşmuş ve yeni sezonu işaret etmişti.

BEYAZIT ÖZTÜRK'TEN YENİ AÇIKLAMA: "DAHA GÜZELİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Son olarak Aramızda Kalmasın programından Umut Ünver'e konuşan Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un yeniden başlayıp başlamayacağı konusunda yeni bir açıklama yaptı.

Ünlü isim, "Devamlı başladı, başlayacak diye haberler çıkıyor. Bunların bir kısmı doğru. Başlamak gibi bir niyetimiz var. İyi bir şey yapmak istiyoruz. İnsanların aklında çok güzel kalmıştı. Programın içini yeniden doldurup daha güzelini yapmaya çalışıyoruz. Bakalım 'en değerlisini vermek için biraz daha bekliyoruz" dedi.

Beyaz Show başlayacak mı? Beyazıt Öztürk'ten yeni açıklama

22 YIL SÜRMÜŞTÜ

Beyazıt Öztürk’ün ‘Beyaz Show’ adlı talk-show programı 6 Aralık 1996’da Kanal D’de ilk bölümüyle yayına başlamıştı. 22 sezon boyunca süren program 4 Mayıs 2018 Cuma gecesi sezon finali yaptıktan sonra bir daha yayınlanmamıştı.

Beyaz Show başlayacak mı? Beyazıt Öztürk'ten yeni açıklama ile ilgili etiketler Beyazıt Öztürk Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.