Beyaz Show bu hafta niçin yayınlanmadı?

Beyaz Show 10 Kasım 2017 Cuma günü yayınlanmadı. Kanal D'nin fenomen talk show programı Beyaz Show'un dün akşam neden yayınlanmadığı merak konusu oldu. Kanal D yayın akışında Beyaz Show saatinin yerinde "Yerli Dizi" yer aldı. Peki bu hafta neden yayınlanmadı? İşte ayrıntılar...

Beyazıt Öztürk'ün ev sahipliğini yaptığı Beyaz Show geçtiğimiz hafta kahkaha dolu bir program gerçekleştirdi. Beyaz Show hayranları bu haftada eğlenmeyi umarken, beklenmedik bir şeyle karşılaştı. 10 Kasım 2017 Cuma günü Kanal D yayın akışında Beyaz Show'un saatini "Yerli dizi" aldığı görüldü. Beyaz Show izleyenleri bu duruma üzülseler de bu hafta programın yayınlanmayacağı kanıtlanmış oldu. Beyaz Show bu hafta yayınlanmamasına karşın herhangi bir açıklamada bulunmadı.

beyaz-show-1

BEYAZ SHOW'UN GEÇEN HAFTAKİ KONUKLARI

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk show programı "Beyaz Show"a geçen hafta; ünlü şarkıcı İrem Derici, "Yol Arkadaşım" filmi ile İbrahim Büyükak, ‘Yeni Gelin’ dizisinin genç ve yetenekli oyuncuları Jessica May, Tolga Mendi ve 2017 Best Model Türkiye Birincileri Aslıhan Karalar ve Efe Sorarlı konuk oldu.
Eğlencenin tek adresi, Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show birbirinden renkli ve eğlenceli konuklarla izleyen herkese keyifli saatler yaşattı. Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma 23:30’da Kanal D'de olmaya devam edecek...

Beyaz Show bu hafta niçin yayınlanmadı? ile ilgili etiketler Beyazıt Öztürk Kanal D Beyaz Show yayınlanmadı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.