Beyaz Show konuklarından rüşvet alıyor... İşte o anlar! / VİDEO

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show" bu hafta da kahkaha tufanı yaşattı.

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show"a bu hafta; ünlü şarkıcı İrem Derici, "Yol Arkadaşım" filmi ile İbrahim Büyükak, ‘Yeni Gelin’ dizisinin genç ve yetenekli oyuncuları Jessica May, Tolga Mendi ve 2017 Best Model Türkiye birincileri Aslıhan Karalar ve Efe Sorarlı konuk oldu.

59fcfe4aa781b63a44542376_1

Beyaz'ın programa katılanlardan Rüşvet aldığını gösteren, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'la oynadıkları skeç izleyen herkese kahkaha attırdı. Skece göre Beyazıt Öztürk ‘Beyaz Show’a katılan konukları para karşılığında ekrana çıkartıyor. Pazarlık sırasında polis baskın yaparak, Beyaz’ın yazıhanesindekiler karakola götürülüyor. İşte hem düşündüren hem de güldüren o skeç;

Beyaz Show konuklarından rüşvet alıyor... İşte o anlar! / VİDEO ile ilgili etiketler İbrahim Büyükak Rüşvet Beyaz Show skeç
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.