Bergen filmi Kozan'da neden yayınlanmadı? Belgin Sarılmışer'in katili Halis Serbest'ten açıklama

Belgin Sarılmışer'in hayatını konu alan Bergen filmi 4 Mart'ta vizyona girdi. Ancak film Bergen'in katili Halis Serbest'in memleketi Adana'nın Kozan ilçesinde yayınlanmadı. Kozan Belediye Başkanı Kasım Özgan film şiddet içerdiği için yapılan proje kapsamında “yayınlamama” kararı alındığını belirtti. Halis Serbest ile ilgisi olmadığını ve ona “filmi vizyona sokmayın” adı altında bir talep gelmediğini söyledi. Halis Serbest ise filmin Kozan'da yayınlanmasının yakışık almayacağını söyledi.

Henüz 30 yaşındayken öldürülen Bergen'in katili Halis Serbest, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın üstlendiği “Neler Oluyor Hayatta” programına konuştu. Kozan Belediye başkanı Kasım Özgan ise iddialara yanıt verdi.

''YAKIŞIK ALMAZ''

Halis Serbest, filmle ilgili Kozan Belediye Başkanı ile görüşmediğini öne sürdü. Serbest, filmin Kozan'da yayına girmemesiyle ilgili “Ben kalabalık bir aileyim Kozan’da. Yakışmaz. Çok kafanıza taktınız siz. Bir film yapıyorsunuz değil mi? Yaşanan yer neresi? Adana, Kozan. Olmaz, yakışık almaz” diyerek filmi istemediğini belirtti.

Bergen filmi Kozan'da neden yayınlanmadı? Belgin Sarılmışer'in katili Halis Serbest'ten açıklama

''BEN GİDİP SİNEMADA SEYRETMEM''

Bergen’in katili Serbest filmi hala izlemediğini söyleyerek “Bizlerden daha filmi izleyen olmadı. Bu filmi ben gidip sinemada seyretmem. Muhakkak internete düşecektir, bakıp yorum yaparım” dedi. Filmi internette yayınlandığında oradan izleyip yorum yapacağını ifade etti.


KOZAN BELEDİYE BAŞKANI KASIM ÖZGAN'DAN AÇIKLAMA

Kozan Belediye Başkanı Kasım Özgan ise, film şiddet içerdiği için yapılan proje kapsamında “yayınlamama” kararı alındığını belirtti. Halis Serbest ile ilgisi olmadığını ve ona “filmi vizyona sokmayın” adı altında bir talep gelmediğini söyleyerek “Kesinlikle öyle bir talep gelmedi. Gelseydi belki, zorlar, projemi iptal eder, yayınlardım” dedi.

Bergen filmi Kozan'da neden yayınlanmadı? Belgin Sarılmışer'in katili Halis Serbest'ten açıklama - Resim : 2


FARAH ZEYNEP ABDULLAH'IN GÖNDERMESİNE YANIT

Filmin ilçede hiç yayınlanmadığını anlattı. Ardından da “Bergen” filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşımı ile ilgili konuştu.

Farah Zeynep Abdullah, Belediye başkanının “Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" sözlerini alıntılayarak ‘IQ testi’ göndermişti. Özgan, oyuncunun o paylaşımı için “Farah Zeynep Abdullah IQ testi yollamış. Bu ne demek oluyor? Bir sanatçıya yakışır mı? Ben sizinle hiç muhatap olmadım” diyerek isyan etti.

 

 

 

Bergen filmi Kozan'da neden yayınlanmadı? Belgin Sarılmışer'in katili Halis Serbest'ten açıklama ile ilgili etiketler Adana Kozan bergen Belgin Sarılmışer halis serbest neler oluyor hayatta bergen filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.