Ben Bu Cihana Sığmazam Hangi Kanalda? Saat Kaçta? Ben Bu Cihana Sığmazam Hangi Gün?

ATV'nin uzun süredir tanıtımlarını yayınladığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayın günleri belli oldu. Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu dizisde Pelin Akıl da rol alıyor. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam hangi gün başlıyor? İşte detaylar...

Yönetmenliğini Onur Tan'ın yaptığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yayın tarihi belli oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Salı günleri ekrana gelecek. 20 Eylül akşamı ilk bölümü yayınlanacak dizinin senaryosu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş yazıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ve genel hikayesi de Oktay Kaynarca tarafından yazılıyor. Aksiyon ve macere içerikli bir içeriğe sahip olacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam aile ilişkileri ve tutkulu aşklar dram seven izleyicilere büyük vaatler sunuyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM HANGİ GÜNLER?

'Ben Bu Cihana Sığmazam' 20 Eylül Salı atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın kadrosunda birbirinden değerli başarılı oyuncular yer alıyor. Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam)

Ben Bu Cihana Sığmazam Hangi Kanalda? Saat Kaçta? Ben Bu Cihana Sığmazam Hangi Gün? ile ilgili etiketler ben bu cihana sığmazam konusu oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.