Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Bir Dönem Kapanıyor! Memlük Savaşıyla Sultan Selim Han Geliyor

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinin izleyenleri için büyük gün geldi. Dizide Oruç Reis'in ölmediği anlaşıldı. Meryem'in Pietro tarafından hipnotize edilmesi ve Hızır Reis'i bıçaklaması yeni bölümün ilk şoku oldu. Ancak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 18. bölüm itibariyle yeni dönemin sinyalini verdi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'n da Bir Dönem Kapanıyor! Memlük Savaşıyla Sultan Selim Han Geliyor! TRT 1 dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bir döneme girildiğini ilk işaretini 18. bölüm fragmanında verdi. Aslında dizinin başlangıcından bu yana beklenen Memlüklüler Savaşı için artık geri sayım başladı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Osmanlı Tahtına Sultan Selim Han'ın geçmesi artık an meselesi. Zira Oruç Reis'in Memlük Emiri Emir Karabay ile olan hesaplaşması dizinin yeni bölümüne damga vuracak. Dizinin yeni bölüm fragmanında Meryem'in hipnotize olmuş bir şekilde Hızır'ı bıçaklayarak, "Asıl Düşman Sensin" demesi izleyici de şok etkisi yarattı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Bir Dönem Kapanıyor! Memlük Savaşıyla Sultan Selim Han Geliyor

Pietro Meryem'i İlaçladı

Meryem'in sararmış bir yüzle Hızır'ı bıçaklaması ve önceki söyledikleri ile ters düşmesi "Pietro Meryem'e ilaç verdi" yorumlarına neden oldu. Ancak bu duruö gerçek değil.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Bir Dönem Kapanıyor! Memlük Savaşıyla Sultan Selim Han Geliyor - Resim : 2

Memlük Savaşı Başlıyor!

Engin Altan Düzyatan'ın hayat verdiği Oruç Reis'in ölmediğinin anlaşılması oyuncunun ve dizinin hayranlarının yüreğine su serpti adeta. Ancak Oruç Reis'in dönüşü hızlı oldu. Emir Karabay'ın yolun sonuna geldiğini düşünen birçok yorumcu artık Memlük Savaşının başladığını ve Osmanlı Tahtına Yavuz Sultan Selim Han'ın geçeceğini düşünüyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcaı 18. bölümü ile 2 Şubat Perşembe TRT 1 ekranlarında olacak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Bir Dönem Kapanıyor! Memlük Savaşıyla Sultan Selim Han Geliyor ile ilgili etiketler barbaroslar akdenizin kılıcı meryem emir karabay memlük
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.