Baraj 19. Bölüm izle

Baraj 19. Bölüm ile FOX TV’de. Baraj 19. Bölüm tamamını kesintisiz olarak tek parça halinde FOX Play platformu üzerinden izleyebilirsiniz. Baraj 19. son bölümde neler yaşandı?

Baraj 19. Bölüm ile 22 Aralık akşamında FOX TV ekranlarında. Başrollerinde Feyyaz Duman’ın oynadığı Baraj dizisi 19. son bölüm 22 Aralık Salı akşamında saat 20.00’dan itibaren FOX TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin hemen bitiminde ise takipçiler Baraj 19. son bölümünün tamamını kesintisiz olarak FOX Play platformu üzerinden izleyebilecekler.

BARAJ YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nazım ve Bahar’ın evlilik kararını açıklaması herkes üzerinde şok etkisi yaratır. Bu haberden en çok etkilenen ise Nehir’dir. Nazım’ın Bahar’a yakınlaşmasını intikam duygusuyla yaptığına inanan Hakan, Nazım’la yüzleşir. Aralarında tansiyonun giderek yükseleceği bir savaş başlamak üzeredir.

Baraj 19. Bölüm

Tarık, Zahra ve İbrahim, Meryem’in ani dönüşünden rahatsız olurlar. Meryem abisinin yeniden açılan cinayet dosyasının peşinden gidecektir. İstanbul’a bu yüzden gelmiştir. Bu istek üçlüyü korkutur. Meryem’i geri döndürmek ve Nazım’a açık vermemek adına atacakları her hamle onları birbirine düşürecektir.

Hakan ve Bahar arasında çok sert bir kavga yaşanır. Hakan, Bahar’ın Nazım’dan vazgeçmesini ister. Bu tartışmayı izleyen Nehir büyük bir sırrı öğrenecektir.

BARAJ 19. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Baraj 19. Bölüm izle ile ilgili etiketler Baraj Baraj 19. bölüm Baraj son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.