Bancor nedir? Bancor Coin nasıl alınır?

Kripto paralarını istediği coin ile aracılara ihtiyaç duyulmadan değiştirme şansı sunan bir ağ sistemi olarak karşımıza çıkan Bancor'a dair detaylar büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Bancor nedir? Detaylar haberimizde...

Bancor, kripto para birimi belirteçlerinin, takası kolaylaştırmak için bir emir defterine veya karşı tarafa ihtiyaç duymadan blok zincirleri dahil diğer belirteçlere otomatik olarak dönüştürülmesine izin vermek için kullanılan merkezi olmayan değişim ağları için bir standarttır. Kripto para piyasası ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, "Bancor nedir?" sorusuna dair detaylar merak ediliyor. Ayrıntılar haberimizde... 

Bancor nedir? Bancor Coin nasıl alınır?

BANCOR COIN NEDİR?

Bancor Coin kullanıcılarına sahip olduğu kripto paraları istediği coin ile anında değiştirme şansı sunan ve aracılara ihtiyaç duyulmadan tamamen merkezsiz çalışan bir ağdır.

Bancor protokolü akıllı sözleşmeleri likidite ağına bağlayan bir sistem sunuyor. Likidite ağında toplanan kripto paralar sayesinde token’ların dönüştürülmesi oldukça hızlı hale geliyor. Bancor’un kurucu üyeleri arasında İsviçreli ve Belçikalı girişimciler bulunuyor.  Ünlü Bitcoin boğası Tim Draper ise Bancor’un danışmanları arasında yer alıyor.

Kripto para borsalarında BNT kısaltmasıyla temsil edilen Bancor, platformunda bulunan herhangi bir token’a dönüştürülebiliyor. Akıllı sözleşmelerde değişim için tutulan token’lar merkez bankalarının döviz rezervi saklayıp dönüştürmesiyle benzerlik gösteren bir sistem. Ayrıca Bancor protokolü saydamlık esas alınarak yazıldı, bu yüzden akıllı sözleşmelerde bulunan bancor token ve kripto paralar görülebiliyor ve işlemler takip edilebiliyor.

BANCOR COIN NASIL ALINIR?

Bancor Coin, BNT kısaltmasıyla kripto para borsası Binance’de işlem görüyor. Türkçe dil desteği ve kimlik onaysız işlem yapılabilmesi sebebiyle Binance platformu daha sık tercih edilmektedir.

 

 

 

Bancor nedir? Bancor Coin nasıl alınır? ile ilgili etiketler bancor coin
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.