Baldurs Gate 3 en iyi sınıflar!

Baldur's Gate 3, oyuncuların fantastik bir dünyada epik bir macera yaşamasına olanak tanıyan popüler bir rol yapma oyunudur. Oyunda karakter oluşturma aşaması, oyuncuların seçebileceği farklı ve bir çok sınıfla doludur. Ayrıca bu sınıflar kendilerine has benzersiz yetenekler ve özellikler sunar. İşte Baldur's Gate 3'ün en iyi sınıflarından bazıları...

Baldur's Gate serisi yirmi yılı aşkın bir süredir varlığını sürdürüyor ve tanıdık fantastik dünyasına dönen hayranlarını büyülüyor. Ancak eğer bu oyunun dünyasına ilk adımınızı atıyorsanız veya bu tür bir rol yapma oyununda yeniyseniz, deneyim başlangıçta biraz karışık görünebilir.

BALDUR'S GATE 3 KARAKTER OLUŞTURMA

İlk karakterinizi oluştururken Baldur's Gate 3'te sunulan tüm sınıfları ayrıntılı bir şekilde incelemenizi tavsiye ederiz. Onları tam anlamıyla anlamak, tercih ettiğiniz oyun tarzına uygun bir karakterle keyifli bir deneyim yaşamanızın anahtarı olacaktır.

Baldurs Gate 3 en iyi sınıflar!

Çok çeşitli sınıflar arasından seçim yapabilirsiniz, ancak yeni oyuncular için hem silah taşıyan hem de büyü kullanabilen bir sınıf öneririz. Böylece hangi tarzın sizin için daha uygun olduğunu deneyimleyebilirsiniz.

Oyun ilerledikçe, sınıfınızdan memnun değilseniz değiştirebilir veya tamamen yeni bir karakterle başlayarak farklı şeyler deneyebilirsiniz.

Ayrıca, Baldur's Gate 3'te karakterinizin görünümünün değiştirilemeyeceğini unutmayın. Bu nedenle karakterinizin görünüşünden memnun olduğunuzdan emin olun.

EN İYİ BALDUR'S GATE 3 SINIFLARI

Aşağıda, karakterinizden en iyi şekilde faydalanmanızı sağlayacak en optimize edilmiş Baldur's Gate 3 sınıflarından birkaçını bulabilirsiniz.

Aynı zamanda, her bir sınıf için en uygun ırkları, en iyi alt sınıfları, arka planları, yetenekleri ve silahları da aktaracağız.

AY HALKASI DRUİD

Druidler, doğanın büyüsünü çeşitli büyüler ve yeteneklerle temsil eder. Farklı hayvan formlarına dönüşme yeteneği sayesinde her form için özgün stratejik avantajlar elde ederler. Druidler, destek, kalabalık kontrolü ve çağırma konularında uzmandır, bu da onları her türlü grup dinamikinde vazgeçilmez hale getirir.

Baldurs Gate 3 en iyi sınıflar! - Resim : 2

Irk: Elf

Altırk: Kurt Elf

Sınıf: Druid

Alt Sınıf: Ay Halkası

Arka Plan: Yabancı

Yetenekler: Hayvan Eğitimi ve Doğa

Silah: Sopa ve Asalar

KOLEJ KAHRAMANI BARD

Ozanlar, sadece enstrümanlarını başarıyla çalmakla kalmaz, aynı zamanda düşmanları zayıflatarak veya silahları kullanarak da zarar verebilirler. Müzikleriyle, parti üyelerinin yeteneklerini güçlendirmek için bir araya gelebilirler.

Baldurs Gate 3 en iyi sınıflar! - Resim : 3

Irk: Yarı

Elf Altırk:

Ahşap Yarı Elf

Sınıf: Ozan

Alt Sınıf: Kahramanlık Koleji

Arka Plan: Sanatçı

Yetenekler: Akrobasi ve Performans

Büyüler: İyileştirici Söz, Kahramanlık, Uyumsuz Fısıltılar, Gürültü Dalgalanması

VAHŞİ BARBAR

Barbarlar, kılıç, balta ve gürz gibi yakın dövüş silahlarıyla ciddi hasar verme konusunda uzmandırlar. Öfke modunu kullanarak daha fazla hasar vermek ve saldırılara daha iyi direnmek de mümkündür.

Baldurs Gate 3 en iyi sınıflar! - Resim : 4

Irk: Cüce

Altırk: Kalkan Cücesi

Sınıf: Barbar

Alt Sınıf: Vahşi

Arka Plan: Asker

Yetenekler: Atletizm ve Gözdağı

Silah: Ağır ve iki elle kullanılan silahlar

HIRSIZ HAYDUT

Hırsızlar gizlilik ve aldatma konularında uzmandırlar ve Sinsi Saldırı özelliği sayesinde hem uzaktan hem de yakından keskin darbelerle ciddi hasar verebilirler.

Baldurs Gate 3 en iyi sınıflar! - Resim : 5

Hırsızlar ayrıca kilit açma gibi çeşitli savaş dışı durumlar için de yeteneklere sahiptir.

Irk: Drow

Sınıf: Haydut

Alt Sınıf: Hırsızlık Yolu

Arka Plan: Şehirli

Yetenekler: Gizlilik ve El Becerisi

Silah: Yaylar ve Hançerler

IŞIK RAHİBİ

Rahipler sadece iyileşme yetenekleri sunmaz; doğru yapıyla ciddi hasar vermenin yanı sıra sağlık puanlarını da yenileyebilirler.

Bu yapı, düşmanları uzun yayla vurmanıza izin verirken, diyalog sırasında içgörü sağlar ve Din sınavlarını geçmenize yardımcı olur.

Irk: İnsan

Sınıf: Rahip

Alt Sınıf: Işık Alanı

Arka Plan:

Takipçi Yetenekler: Bilgelik ve El Becerisi

Silah: Uzun Yay

GÖLGE YOLU KEŞİŞİ

Keşişler, zamanlaması iyi darbelerle yıkıcı saldırılar gerçekleştirebilir ve hatta düşmanları patlatabilir. Keşişler çıplak elleriyle yakın dövüşte ustalaşırken, aynı zamanda çatışmaları ikna yoluyla barışçıl bir şekilde çözme yeteneğine sahiptirler. Ek olarak, Gölge Yolu alt sınıfı, onlara gölgeler arasında anında hareket etme yeteneği verir; bu da grubunuzla savaşmak yerine keşişinizin ihtiyacınız olanı alıp geri dönebileceği anlamına gelir.

Irk: Elf

Altırk: Orman

Elf Sınıf: Keşiş

Alt Sınıf: Gölge Yolu

Arka Plan: Aşiret Üyesi

Yetenekler: El Becerisi ve Güç

Silah: Silahsız

Baldurs Gate 3 en iyi sınıflar! ile ilgili etiketler Baldur's Gate 3
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.