Balancer (BAL) Coin nedir?

Son dönemin en popüler konuları arasında yer alan kripto para piyasasındaki çeşitlilik her geçen gün artıyor. Kripto para piyasası konusunda en çok araştırılan konular arasında ise Balancer (BAL) Coin yer alıyor. Peki, Balancer (BAL) Coin nedir? Nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde...

Her geçen gün hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen kripto para piyasası ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, Balancer (Bal) Coin ise en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Balancer (Bal) Coin nedir? Detaylar haberimizde... 

Balancer (BAL) Coin nedir?

BALANCER (BAL) COIN NEDİR?

Balancer, Ethereum blok zincirinde geliştirilen ve Mart 2020'de piyasaya sürülen otomatik bir piyasa yapıcıdır ( AMM ). Placeholder ve Accomplice tarafından 3 milyon dolarlık bir tohum turunu artırmayı başardı. Balancer protokolü , kendi kendini dengeleyen ağırlıklı bir portföy, fiyat sensörü ve likidite sağlayıcısı olarak işlev görür. Kullanıcıların özelleştirilebilir likidite havuzlarına katkıda bulunarak yakın zamanda tanıtılan coini ($BAL) aracılığıyla kar elde etmelerini sağlar.

Özel havuzlar , sahibine havuz üzerinde yönetim sağlar ve kişiyi havuza tek likidite katkısı yapan kişi yapar. Ayrıca, tüm parametreler sahibi tarafından değiştirilebilir.

Paylaşılan havuzlar , likidite sağlayıcıları (LP'ler) olmak isteyenler içindir . LP'ler, Balancer Havuz Jetonları (BPT'ler) ile ödüllendirilir.

Akıllı havuzlar , özel havuzlara benzer ancak akıllı bir sözleşme ile kontrol edilir. Ayrıca BPT'leri kullanmayı ödüllendiriyorlar ve herkesin havuza likidite katkısı yapmasına izin veriyorlar.

 

 

 

Balancer (BAL) Coin nedir? ile ilgili etiketler Bal Balancer coin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.