Baba son bölüm izle tek parça! puhutv Baba 22. bölüm full izle

Baba 22. bölüm ile Show TV ekranlarında. Salı akşamlarında yayınlanan ve başrollerinde Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Baba son bölüm ile dizi bitiminde puhutv platformunda. İşte, Yürek Çıkması 22. bölüm full izleme ekranı…

Baba 22. bölüm ile 1 Kasım akşamında Show TV ekranlarında. Salı akşamlarında yayınlanan ve başrollerinde Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Baba dizisi son bölümü ile oldukça merak edilmekte. İşte, Yürek Çıkması 22. bölüm full izleme ekranı…

Baba 22. Bölüm Özeti

Selahattin, Muhsin’e yapılan saldırıyı öğrenince tüm Çöpköy’ün Kadir’in fikirleriyle zehirlenmeye başladığını düşünüp önemli bir hamle yapar.

Baba 22. bölüm

Kadir, Firuze ile birlikteyken Selahattin’e yakalanmaktan son anda kurtulunca, çok zor bir karar alır. Kadir’in dikkatini çekmeye çalışan Firuze, kendisini tehlikeli bir oyunun içinde bulur. Aylar sonra ilk defa Emin’le yüzleşen İlhan, sebep olduğu şeyleri daha yakından görür.

Büşra ile bir kez daha konuştuktan sonra başka çaresinin kalmadığını düşünen İlhan, herkesi şaşırtacak bir karar verir. Çöpköy’ün içinde yeni bir iş kolu yaratan Selahattin, bu işin tehlikeli kısmını yaptırmak için sürpriz bir ismi devreye sokar.

Baba 22. Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Baba son bölüm izle tek parça! puhutv Baba 22. bölüm full izle ile ilgili etiketler Baba Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.