Aziz dizisine Murat Yıldırım'ın eşinden baskın! İman Elbani güzelliğiyle kasıp kavuracak!

Show TV ekranlarının beğenilen fenomen dizilerinden Aziz için bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Başrollerinde Murat Yıldırım’ın oynadığı Aziz dizisi için eşi İman Elbani’nin ismi geçmeye başladı.

Son olarak Ramo adlı dizinin ardından ekranlara geri dönüş yapan sevilen oyuncu Murat Yıldırım hayranlarını oldukça sevindirmiş ve Esra Bilgiç ile oldukça iyi bir ikili oluşturmuştu. Dizinin final yapması sonrasında bir müddet ekranlardan uzak kalan Yıldırım bu seferde Aziz ile olay yaratmayı başarmıştı.

Cuma akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan Aziz adlı dizide Damla Sönmez ve Ahmet Mümtaz Taylan ile başrollerde oynayan Yıldırım’ın eşi İman Elbani için bomba gibi bir iddia kulislerde dolanmaya başladı.

Aziz dizisine Murat Yıldırım'ın eşinden baskın! İman Elbani güzelliğiyle kasıp kavuracak!

Fas asıllı olan güzel oyuncu Elbani’nin ilk kez Türkiye’de bir dizi için kameralar karşısına geçmeye hazırlandığı kaydedildi. Eşi Murat Yıldırım ile Aziz adlı dizide oynayacağı iddia edilen Elbani’nin odlukça heyecan içerisinde bulunduğu ve sahneler içinde hazırlıklarını tamamladığı belirtildi.

Setten paylaşılan ilk karelerde Aziz izleyenlerinde büyük bir heyecana neden olurken güçlü kadrosu ve heyecanlı hikayesi ile Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani’nin performansı da yakından izlenecek gibi.

Aziz dizisine Murat Yıldırım'ın eşinden baskın! İman Elbani güzelliğiyle kasıp kavuracak! ile ilgili etiketler Murat Yıldırım aziz ıman elbani
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.