Atletico Madrid Fan Token (ATM) nedir?

Kripto para piyasasında çeşitlilik ve farklı birimlere yönelik araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bunlara ek olarak, futbol kulüpleri de kripto para piyasasına dahil olmaya devam ediyor. Bu çerçevede, Atletico Madrid Fan Token (ATM) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Atletico Madrid Fan Token (ATM), İspanyol futbol devi Atletico Madrid Spor Kulubü’nün Socios.com ile birlikte hayata geçirdiği, Chiliz tabanlı bir kripto varlıktır. Utility token özelliği taşıyan ATM’in amacı taraftarlar ile Atletico Madrid arasındaki bağ da güçlenmektedir. Bu çerçevede, Atletico Madrid Fan Token (ATM) nedir? Detaylar haberimizde... 

Atletico Madrid Fan Token (ATM) nedir?

ATLETICO MADRID FAN TOKEN (ATM) NEDİR, NASIL ALINIR?

Utility token özelliği taşıyan ATM’in amacı taraftarlar ile Atletico Madrid arasındaki bağı güçlendirmektir. 

Socios’un kripto parası olan Chiliz (CHZ) ile alınıp satılabildiği gibi borsalar üzerinden TL ile de alınıp satılabilmektedir. 

Madenciliği yapılamayan bir token olan Atletico Madrid Fan Token sayesinde taraftarlar ve sporseverler Atletico Madrid Spor Kulübü’nün imkanlarına erişerek kulüp ile etkileşime girme imkanına sahip olmaktadır.

Atletico Madrid Taraftar Tokeni, tokene sahip kullanıcılarına Socios.com üzerinden kulüp tarafından yayınlanan anketlerde oy kullanma imkanı sunmaktadır. Borsada “ATM” kısaltması ile anılmaktadır.

ATLETICO MADRID FAN TOKEN (ATM) AVANTAJLARI

Socios platformu üzerinden çeşitli yarışma ve oyunlar aracılığıyla ödüller kazanabilirken akıllı kontratlar sayesinde de kulübün taraftarlara sunduğu kararlarda oy kullanabilirler.  Kulübün kararları doğrultusunda Wanda Metropolitano stadyumundaki ev sahibi maçlara bilet kazanma şansı yakalayabilirler. Ücretsiz olarak CHZ ve ATM kazanma şansı yakalayabilirler.
Ev sahibi maçlar için VIP biletlere erişebilirler. Oyuncular tarafından imzalanmış orjinal formalara erişebilirler. Oyuncular tarafından imzalanmış orjinal Atletico Madrid toplarına erişebilirler. Kulübe özel NFT’ler kazanabilirler.

Atletico Madrid Fan Token (ATM) nedir? ile ilgili etiketler Atletico Madrid fan token
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.