Aslıhan Gürbüz'den Sarıkaya tepkisi: "Şiddetin her türlüsü kötü"

Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın canlı yayın esnasında İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attığı görüntülere oyuncu Aslıhan Gürbüz’den tepki geldi. Gürbüz, Sarıkaya’nın bu hareketi sonrasında görüntülerin artık paylaşılmamasını istedi.

Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle şehre gelen Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Panaroma Müzesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i konuk ederek kısa bir görüşme gerçekleştirdi

Canlı yayın esnasında ses problemi yaşanması sonrasında İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep muhabiri Ahmet Demir ikilinin mikrofon bağlantısını kurmaya çalıştı. Tam da bu esnada Sarıkaya sinirlenerek İHA muhabiri Ahmet Demir’e tokat atarak kendisini itti.

Yaşananların ardından olaya tepki gösteren isimlerden biri olan oyuncu Aslıhan Gürbüz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Evet görüntüler neresinden baksanız korkunç. Evet şiddetin her türlüsü kötü, sessiz kalınması da öyle. Ama bir insanın onuru, sevenlerinin incinmesi de düşünülmeli. O anın görüntülerini paylaşmasak mı artık?” ifadelerine yer verdi.

Aslıhan Gürbüz'den Sarıkaya tepkisi: "Şiddetin her türlüsü kötü"

Aslıhan Gürbüz'den Sarıkaya tepkisi: "Şiddetin her türlüsü kötü" ile ilgili etiketler Muharrem Sarıkaya aslıhan gürbüz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.