Aslı Tandoğan duygulandırdı! Depremzede çiftin nikah şahidi oldu

Dudaktan Kalbe adlı dizide canlandırdığı Lamia karakteriyle dün salan oyuncu Aslı Tandoğan, afet bölgesindeki bir çadırda kalan çiftin nikah şahidi oldu. Depremzedelere yardım etmeye devam eden Tandoğan’ın sosyal medya paylaşımları duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Kahramanmaraş ile birlikte 10 ilimizi de etkileyen deprem felaketlerinde yaralar sarılmaya devam ederken pek çok ünlü oyuncuda soluğu hemen deprem bölgesinde alarak yardıma koştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla deprem bölgesinde yaşadıklarını anlatan Aslı Tandoğan herkesten yardım istedi.

Kahramanmaraş'taki bir çadırda Ayşe ve Nevzat’ın nikah şahidi olan Aslı Tandoğan depremzedelere UCİM koordinatörlüğünde ihtiyaçlarını ulaştırırken hem de depremzede çocuklara eğlenceli vakit geçirmelerine yardımcı olmakta.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aslı Tandoğan (@aslitandoga)'in paylaştığı bir gönderi

Tandoğan paylaşımında, ”O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki… Anlatmam mümkün değil! Çadır kentte kalan Ayşe ve Nevzat’ın (gelin tarafı) nikah şahidi oldum. Akıllı bıdık Ertuğrul’la puzzle yaptım. Canım ülkemin canım çocuklarıyla, anneleriyle sarıldım, dertleştim. Güzel yurdumun güzel insanları en güzel şeyleri hak ediyorlar. En kısa zamanda evlerine ve düzenlerine kavuşmaları dileğiyle.” ifadelerine yer verdi.

Aslı Tandoğan duygulandırdı! Depremzede çiftin nikah şahidi oldu ile ilgili etiketler Aslı Tandoğan Kahramanmaraş deprem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.