Gülben Ergen depremden etkilenen 11 ile anaokulu yaptırıyor

Şarkıcı Gülben Ergen, başkanı olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye' Derneği ile birlikte çocuklar için afet bölgelerine anaokulu yaptıracağını duyurdu. Ergen, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden etkilenen 11 ile 11 okul yaptıracak.

Kahramanamaraş merkezli ve 11 ili etkileyen deprem felaketinin ardından ünlü isimler tek yürek oldu. Tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber olurken, sanat camiasının ünlü isimleri de deprem bölgesi için destek kampanyaları başlattı.

Şarkıcı Gülben Ergen, afet bölgesindeki çocuklar için başkanı olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye' Derneği ile harekete geçti. Ergen, 11 afet bölgesine 11 anaokulu yaptıracağını duyurdu. Ergen'in bu hareketi alkış topladı.

Instagram hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunan Ergen, ''11 afet bölgemizde 11 anaokulu yapmak için canla başla çalışmaya başladık. Depremden yara almış, eğitimi yarım kalmış, hüzünlü çocuklarımızın hak ettikleri eğitime kavuşturmak derneğimizin hedefi. Çocuklarımız okul öncesi eğitim alsın diye… İlkokula başlamak için sağlıklı hazırlansınlar diye… Yeniden gülebilesinler diye… Eğitim materyalleri ile, masal kitapları ile, yaşlarına uygun tüm oyuncaklar ile onları gülümseteceğiz.'' ifadelerini kullandı.

 

Gülben Ergen depremden etkilenen 11 ile anaokulu yaptırıyor ile ilgili etiketler Gülben Ergen deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.