Askeri bölgede yakalanmışlardı! Yunan polis ile kız arkadaşının yurt dışı yasağı kaldırıldı

Edirne'de, askeri yasak bölgede yakalanan ve çıkarıldıkları mahkemece yurt dışı çıkış yasağı kararıyla serbest bırakılan Yunan polisi ve kız arkadaşının yasağı kaldırıldı.

Yunanistan’ın Dedeağaç Emniyet Müdürlüğünde görev yapan trafik polisi Valasoudis Manolis ve kız arkadaşı Aheni Aohna, Edirne'nin Doyran köyünde askeri yasak bölgede Yunanistan sınırında jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Askeri bölgede yakalanmışlardı! Yunan polis ile kız arkadaşının yurt dışı yasağı kaldırıldı

Çıkarıldıkları mahkemece yurt dışı çıkış yasağı kararı ile serbest bırakılan şüpheliler yasak kararına itiraz etti. İtiraz dilekçesini değerlendiren 1. Sulh Ceza Hakimliği, yurt dışı çıkış yasağının ayrı ayrı 25 bin lira güvence bedeli yatırmak kaydıyla kaldırılmasına karar verdi.

Yunan polis ile kız arkadaşı navigasyon mağduru olduklarını söylemişti.

İHA

Askeri bölgede yakalanmışlardı! Yunan polis ile kız arkadaşının yurt dışı yasağı kaldırıldı ile ilgili etiketler Edirne Valasoudis Manolis Aheni Aohna askeri yasak bölge yurt dışı yasağı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'yi son yolculuğuna uğurlamak için İranlılar Meşhed'e akın etti

İran'da, pazar günü helikopter kazası geçirerek hayatını haybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyaniçin üç günlük cenaze töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Reisi için Meşhed'de düzenlenen son törene İranlılar adeta akın etti.