SIR KAZADA KAYIP 30 SANİYENİN SIRRI! REİSİ’NİN PİLOTU KONVOYDAKİ DİĞER PİLOTLARA HANGİ EMRİ VERDİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt,Haberin Olsun’un yeni bölümünde, kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Barış Boyun'un İtalya'da yakalanmasını, İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin hayatını kaybettiği helikopter kazasında kayıp 30 saniyenin sırrını ve Reisi’nin pilotunun konvoydaki diğer helikopter pilotlarına verdiği emri masaya yatırdı.

''SERDAR SERTÇELİK'İN DE İTALYA'DA OLDUĞU VE BARIŞ BOYUN ÇETESİ TARAFINDAN KORUNDUĞU İDDİASI SÖZ KONUSU''

Bozkurt, ''Eylül ayında Yunanistan'da bir çatışmaya yaşanmıştı. Barış Boyun'un çetesinden birkaç kişi o çatışmada öldürülmüştü. Boyun ve çetesi o olaydan sonra daha fazla gündeme geldi. Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı boyun İtalya'da yakalandı. Operasyon 4 ülkede gerçekleşti. Örgütün tetikçisi İzmir'de yakalanmıştı. Serdar Sertçelik'in de İtalya'da olduğu ve Barış Boyun'un çetesi tarafından korunduğu iddiası söz konusu.

''ULUSLARARASI CEZA MAHKEMESİ NETANYAHU'YU BOĞACAK BİRÇOK HAMLE YAPILMASI GEREKİRKEN ADIM ATMADI''

Uluslararası Ceza Mahkemesi hep şüphe uyandırıyor. Netanyahu'yu boğacak birçok hamle yapılması gerekirken adım atmadılar. Başvuruda bir açık var. Oradan yürüyüp bir sonuç alınama ihtimalinden de bahsediliyor. ABD'de üst düzey bir isim Biden'ın kendisini tehdit ettiğini söyledi. Hala soru işaretleri söz konusu.

''REİSİ'NİN BULUNDUĞU HELİKOPTERİN PİLOTU FİLO KOMUTANI OLARAK TÜM HELİKOPTERLERİN BULUTLARIN ÜSTÜNE ÇIKMASI TALİMATINI VERMİŞ''

Reisi'nin özel kalemin anlattıklarında ilginç bilgiler var. İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin bulunduğu helikopterin pilotu filo komutanı olarak tüm helikopterlerin bulutların üstüne çıkması talimatını vermiş. Bir süre sonra orta helikopter Reisi'nin helikopterini göremediğini söylemiş. Uçuş mürettebatı kaybolan helikopteri aradıklarında telefonu Ayetullah Ali Haşim tarafından açıldığını söyledi. Haşim'in sonradan öldüğü diğerlerinin ilk anda öldüğü söz konusu. 1.5 dakika içinde temas kesilmiş. Hava açıkken bir anda neden bulutların üstüne çıkılması yönünde talimatlar verildi? Talimatı verip kendisi neden çıkmadı? Helikopterdeki kişilerin yanarak öldüğü söylenmişti, Haşim telefonu açarak 'ağaçların oradayım' demiş. Hani herkes yanarak ölmüştü? 30 saniye içinde iletişim nasıl kesildi? Önümüzdeki günlerde farklı bir İran ve farklı bir Orta Doğu görebiliriz. İran'da bizim gladyo yapılanmamıza benzer bir yapılanma söz konusu. 

''BU GEZİ İMAMOĞLU'NUN ÇOK NET ŞEKİLDE 2028'DE CUMHRBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINA HAZIRLIĞIDIR''

İmamoğlu'nun bu gezisinde başka bir şey var. Bir medya oluşturmaya çalışıyor. Bu gezi İmamoğlu'nun çok net şekilde 2028'de cumhrbaşkanlığı adaylığına hazırlığıdır. İmamoğlu İBB bütçesiyle Özgür Özel, Mansur yavaş ve olası rakiplerine bayrak açıyor.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

SIR KAZADA KAYIP 30 SANİYENİN SIRRI! REİSİ’NİN PİLOTU KONVOYDAKİ DİĞER PİLOTLARA HANGİ EMRİ VERDİ? ile ilgili etiketler İbrahim Reisi İran CHP Ekrem İmamoğlu Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.