FİRARDA YABANCI İSTİHBARAT DESTEKLİ GAZETECİLER! KİM BUNLAR? HANGİ SERVİSLERİN KORUMASINDALAR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin vefatı sonrası yayımadığı taziye mesajlarında dikkat çeken Osmanlı bayrağını, kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Barış Boyun ve çetesine gerçekleştirilen operasyonun yeni detaylarını, firardaki gazetecilerin istihbarat servisleriyle bağlantılarını, Türkiye karşıtı yayınların nasıl desteklendiği ve suç örgütleriyle kurulan ilişkiler ağını değerlendirdi.

''İRAN'IN İÇİNDEKİ GLADYO UNSURLARI TÜRKİYE İLE İRAN'I KARŞI KARŞIYA GETİRMEYE ÇALIŞIYOR''

Bozkut, ''İran'da Türkiye'deki gibi gladyo unsurları var. Türkiye ile İran'ı karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. İran'ın içinde türkiye karşıtlığı söz konusu. İsrail ve ABD ile danışıklı dövüş yapmayı savunuyorlar. İran enkaz bulunması için abd'den de yardım istemiş. Ülke içinde başka tartışmalara da neden oluyor. İran, ABD'den enkazın bulunması için yardım istemiş. AKINCI İHA gittikten birkaç saat sonra tespit etti, sen 15 saatte bulamadın. İran Türkiye ile çatışmaya kalkarsa kaybeder.

''BOYUN, TÜRKİYE'DE BİR ALÜMİNYUM FABRİKASINA SADIRI HAZIRLIĞI İÇİNDEYMİŞ, 'BİR HAFTA VERİN BANA TÜM TÜRKİYE BENİ KONUŞACAK' DEMİŞ''

Gözaltına alınanların başta barış boyun olmak üzere 2017'de İstanbul'da çatışmada yaralanan Bayram Demir, Ahmet Durmuş, Özge Koca, Okan Bingöl, Cemil Aytekin gibi isimler de aralarındaymış. Organize suç örgütü lideri Barış Boyun ve çetesinin suç dosyası kabarık. silahlı çete kurmak, silah ve uyuşturucu kaçakçılığı, yasadışı göçe yardımcı olmak... Biri Türkiye olmak üzere 4 ülkede operasyon yapıldı. Barış Boyun 2022 yılında İtalyan polisi tarafından gözaltına alındı. Türkiye'nin iade talebi kabul edilmedi ve serbest bırakıldı. Böyle bir dönemde yakalanıp Türkiye'ye iade kararı çıktı. Soru işaretleri barındırıyor. Boyun yakalanmadan önce İtalyan basınında bir iddia ortaya çıktı. Boyun, Türkiye'de bir alüminyum fabrikasına sadırı hazırlığı içindeymiş, 'Bir hafta verin bana tüm Türkiye beni konuşacak' demiş. Acayip bir hesaplaşma, bu hesaplaşmaya dahil olan bir takım emniyet ve istihbaratta yapılar söz konusu. Mesele çok boyutlu, sıradan bir 'mafya' olayı değil. CIA kontrol edemediği ülkeleri narko devlet ilan eder. Avrupa'daki örgütler uyuşturucu üzerinden çok ciddi paralar kazanıyor. Dünyada bir istihbarat ağı söz konusu.

''ALMANYA'DAKİ ÜSLER SAYESİNDE ALMANYA VE MEDYASI KONTROL ALTINA ALINMIŞTIR''

İstihbarat servisleri üzerinden yaptıklarını şimdi NGO'lar üzerinden yapıyorlar. Son dönemde organize suç örgütlerinin Türkiye bağlantıları ortaya çıktı. Bunu gündeme getiren kişiler yurt dışı bağlantılı. Biri organize suç örgütü olmakla suçlanan kişi, Kılıçdaroğlu ve Almanya'da firari Erk Acarer ve FETÖ'cü Cevheri Güven'dir. ABD Almanya'yı her türlü dizayn ediyor. Almanya'daki üsler sayesinde Almanya ve medyası kontrol altına alınmıştır. Solcu yapıları kontrol ederek Türkiye'de demokasi süsüyle sözde gazetecileri kontrol altına alıyorlar. Erk Acarer ve Can Dündar, Alman istihabratında CIA'nın BND'yi dizaynı sonrası oluşan yapının kontrol altındalar. FETÖ'cü Cevheri Güven, Almanya'da NATO lojmanlarında yaşıyor. Direkt koruma altında. şaşırmadık. Alman istihbaratı ve onun üst aklı Amerikan istihabratı bu servisleri Türkiye'de milli politikaları uygulayan isimlere yöneltti. Erk Acarer, Can Dündar Almanya istihabratının kontrolü altındadır. Acarer, 'Ben bunların aparatıyım' diyor. Hedef Türkiye Cumhuriyeti'nin kişiler üzerinden milli politikalarıdır.'' şeklinde konuştu. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

FİRARDA YABANCI İSTİHBARAT DESTEKLİ GAZETECİLER! KİM BUNLAR? HANGİ SERVİSLERİN KORUMASINDALAR? ile ilgili etiketler Almanya gazeteci istihbarat Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.