Arka Sokaklar 587. bölüm izle

Arka Sokaklar 587. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 23 Nisan akşamında Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin 587. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Zafer Ergin’in oynadığı Arka Sokaklar 587. bölüm ile 23 Nisan Cuma akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Arka Sokaklar dizisinin 587. son bölümünde; Uyuşturucu çetesi ile bağlantıda olan ekip sonunda Ezgi’nin arkadaşının peşine düşüyor.

Arka Sokaklar 587. bölüm izle

Kar maskeli olan 3 saldırgan, araçların önlerini keserek önce insanları döver ve daha sonrasında da hırsızlık yapar. Hırsızlardan biri yakalanır ve gerçekler bir bir ortaya çıkar. Leyla, Sami ve Tamer’in Foça Ferzan’a çalıştıkları belirlenir. Aslında hepsi birer çocuktur.

Korhan’dan kalan kirli işleri yürütmek de artık tamamen Aycan’ın eline kalmıştır. Korhan’ın eski iş ortaklarından çıbanın başı Latif’in hesabı kesilmek üzeredir. Aycan da Latif’i saf dışı bırakmak adına kocasını cezaevinden kurtarmak için Ezgi ve ekibiyle işbirliği yapmaya karar vermiştir. Ezgi saf bir şekilde arkadaşını koruyacaklarını düşünürken işin aslı çok başkadır.

Arka Sokaklar 587. bölüm izle - Resim : 2

Levent ve Defne uyuşturucu batağına düşmüş iki gençtir ve Torbacı İsmail’e borçlanmışlardır. Ekip, Torbacı İsmail’in izini sürmektedir. Cemal, Ezgi’ye Aycan’ın masum olmadığını anlatmaya çalışmaktadır; ama Ezgi maalesef bir türlü ikna olmaz. Ezgi, Aycan’ın masum olmadığını çok acı bir şekilde idrak edecektir.

ARKA SOKAKLAR 587. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arka Sokaklar 587. bölüm izle ile ilgili etiketler Arka Sokaklar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.