Arıza 30. yeni bölüm fragmanı!

Arıza 29. bölüm ile Show TV ekranlarında yayınlandı. 4 Nisan akşamında izleyiciyle buluşan Arıza 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Arıza 29. bölüm tek parça full izle linki…

Arıza dizisi 29. bölüm ile 4 Nisan Pazar akşamında yayınlandı. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Arıza dizisinin son bölümünde; Ali Rıza Balaban’dan intikamını almış ve artık sıra Burak’a gelmiştir.

Ali Rıza Balaban’dan intikamını almış, sıra Burak’a gelmiştir. Burak ise bir yandan sayılı günleri kalan İhtiyar’dan kendisine kalacak güce kavuşmak için yanıp tutuşmakta, bir yandan da Ali Rıza ve Haşmet’in işini bitirme planları yapmaktadır. Halide’yi babası ve Ali Rıza arasında bir seçim yapmasını gerektirecek bir ikilemde bırakır.

Arıza 30. yeni bölüm fragmanı!

Ali Rıza ve Haşmet ise Burak’ın elde edeceği gücün önüne geçmenin yolunun; sokaktakileri yanlarına çekmek olduğuna karar verir ve aksiyon alırlar. Ali Rıza babasından kalan defterde bahsi geçen ve gölgelerden biri olan 7 numaranın peşine düşer ancak çok uzaklarda aramasına gerek yoktur çünkü 7 numara Ali Rıza’ya yabancı biri değildir…

Arıza dizisinin 30. yeni bölümü 11 Nisan Pazar akşamında Show TV ekranlarında olacak.

Arıza 30. yeni bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler arıza Arıza 30. bölüm fragmanı Arıza 29. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.