Arıza 17. bölüm fragmanı izle

Show TV’de Pazar akşamları yayınlanan Arıza 17. bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. 27 Aralık akşamında Arıza 16. bölüm tek parça halinde ekranlara geldi. Peki, Arıza 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arıza 17. bölüm fragmanı izle için araştırmalar devam etmekte. Başrollerinde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Arıza 17. yeni bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün ekranlara gelmesi akabinde yayına girmesi beklenmekte. Peki, Arıza 17. yeni bölüm fragmanı yayına girdi mi?

ARIZA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arıza 17. bölüm fragmanı izle

ARIZA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Babasının kendisini yarı yolda bırakmayarak kurtaracağından emin olan Burak sonunda karşısında Ali Rıza’yı bulur. Bu sefer Burak’tan intikam almaya oldukça yakın olan Ali Rıza oldukça mutludur. Ancak kardeşini kurtarmak isteyen Murat her şeye rağmen Haşmet ile yeni bir anlaşma yaparak Ali Rıza’nın hevesini kursağında bırakır.

Ailelerinin katiline bir adım daha yaklaşan Haşmet ile Halide’yi çok acı bir sürpriz beklemektedir. Bu konuya dair çok önemli bilgilere ulaşılırken Haşmet artık yeni bir savaşın fitilini ateşlemiş ve hedefe de Fuat Ersoylu’yu koymuştur.

Arıza 17. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Arıza 17. bölüm fragmanı Arıza 16. bölüm arıza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.