Arıza 10. bölüm full izle!

Arıza 10. bölüm full izle! Show TV ekranlarının fenomen dizisi Arıza 10. bölüm izlemek için tek parça Youtube linki haberimizde...

Arıza 10. bölüm full izle! Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza dizisinin 10. bölümü 15 Kasım 2020 Pazar akşamında saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Arıza son bölümünde; Konsorsiyumda herkes bir anda Cabir’in saldırılarına maruz kalarak neye uğradıklarını anlamazlar.

ARIZA 10. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arıza, Cabir tarafından burulan Mert’i hastaneye acilen hastaneye yetiştirir ve hemen ameliyata alınır. Cabir, Mert’in ameliyattan sağ çıktığını öğrenince adamları ile beraber hastaneye gelir ve akabinde Arıza ve Muzaffer tarafından yakalanır.

Arıza 10. bölüm full izle!

Arıza, Cabir’le işinin bitmediğini, Cabir sayesinde konsorsiyumu dize getirebileceğini Muzaffer’e söyler ve planını ortaya döker. Konsorsiyumdaki herkes Cabir’in saldırılarına maruz kalır ve bir çatırdama başlar. Günün sonunda ise Arıza Murat’ın ve Derya’nın canını kurtarıp, Cabir’i vurana dek. Burak ise artık oyun dışında kalır ve konsorsiyumdan atılır.

Arıza 10. bölüm full izle! ile ilgili etiketler arıza Arıza 10. bölüm Arıza son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.