ApeCoin nedir?

Kripto para piyasasındaki çeşitlilik ve yapılan araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, kripto paralar arasındaki en popüler birimler arasında yer alan ApeCoin hakkındaki detaylar büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, ApeCoin nedir? Ayrıntılar haberimizde...

ApeCoin, BAYC ekosisteminin yerel kripto para birimidir. ApeCoin (APE) topluluk tarafından yönetilmesi gereken çeşitli girişimler için merkezi olmayan protokol katmanı olacak şekilde tasarlandı. Bu çerçevede, ApeCoin hakkındaki araştırmalar büyük bir merakla yapılıyor. Peki, ApeCoin nedir? Detaylar haberimizde... 

ApeCoin nedir?

APECOIN NEDİR?

Kültür, sanat, oyun, eğlence ve etkinlikler aracılığıyla web3'te yeni bir ifade buldu. Blok zincirinin kültür üzerindeki etkisinin olasılıkları o kadar sonsuzdur ki, bunların hepsi henüz tahmin edilemez. APE, sıradakini desteklemek için yapılmış, topluluk tarafından kontrol edilen ve oluşturulan bir simgedir. Kültürü meta veriye yönlendiren topluluk liderliğindeki girişimler için merkezi olmayan bir protokol katmanı olarak hizmet edecek.

APE Vakfı, ApeCoin'in kahyasıdır. Bu bir gözetmen değil, ApeCoin DAO'daki ApeCoin sahiplerinin üzerine inşa edebileceği temel katmandır.

Vakıf, merkezi olmayan ve topluluk liderliğindeki yönetimi kolaylaştırır ve zamanla daha merkezi olmayan hale gelecek şekilde tasarlanmıştır. ApeCoin DAO'nun kararlarını yönetmekle görevlidir ve günlük yönetim, defter tutma, proje yönetimi ve DAO topluluğunun fikirlerinin gerçeğe dönüşmesi için ihtiyaç duydukları desteğe sahip olmasını sağlayan diğer görevlerden sorumludur.

APE Vakfının amacı, APE ekosisteminin büyümesini ve gelişmesini adil ve kapsayıcı bir şekilde yönetmektir. ApeCoin DAO tarafından yönlendirildiği şekilde harcamalarını ödemek için multisig cüzdan tarafından kontrol edilen Ekosistem Fonunu kullanır ve ApeCoin sahiplerinin açık ve izinsiz yönetişim süreçleri aracılığıyla işbirliği yapmaları için bir altyapı sağlar.

ApeCoin DAO var çünkü merkezi olmayan yönetişim, küresel olarak dağılmış bir topluluk oluşturmak ve yönetmek için kritik öneme sahip ve bu nedenle APE ekosisteminin başarısı için kritik.

APE İyileştirme Önerisi Süreci (bkz. Yönetim ) ApeCoin DAO üyelerinin Ekosistem Fonu tahsisleri, yönetişim kuralları, projeler, ortaklıklar ve daha fazlasıyla ilgili kararlar almasına olanak tanır. ApeCoin DAO üyeliği tüm ApeCoin sahiplerine açıktır.

APE Vakfı üzerindeki özel bir konsey (DAO'nun "Yönetim Kurulu"), ApeCoin DAO üyelerinin emriyle Vakıf yöneticilerinin gözetimini sağlar. Kurulun amacı, DAO tekliflerini yönetmek ve topluluğun vizyonuna hizmet etmektir. ApeCoin DAO kuralları kapsamında idari inceleme gerektiren tekliflerde toplanır. İlk Kurul, altı aylık bir dönem için görev yapar, bundan sonra DAO üyeleri Kurul üyeleri için yıllık olarak oy kullanır.

APECOIN DEĞERLERİ

Piyasa Değeri: ₺33,992,190,489 ( +31.32% )

Tamamen Seyreltilmiş Piyasa Değeri: ₺119,405,350,351 ( +31.32% )

Hacim: ₺31,791,448,710 ( +32.85% )

Hacim/ Piyasa Değeri: 0.9297

Dolaşan Arz: 284,843,750.00 APE

ApeCoin nedir? ile ilgili etiketler Apecoin
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.