Zlatan Ibrahimovic

İBRAHİMOVİÇ KİMDİR?

3 Ekim 1981, Bosna-Hersek asıllı İsveçli futbolcu ve İsveç Millî Futbol Takımı kaptanıdır. Şu anda Ligue 1 ekiplerinden Paris-Saint Germain'de forma giymektedir.

Ibrahimovic, kariyerine 1990'lı yılların sonlarında Malmö FF'de başladı. Ronald Koeman'in isteğiyle Ajax'a imza attı. 2004'te, 16 milyon €'ya Juventus'a transfer oldu. Serie A'da ün kazandı ve David Trézéguet ile iyi bir ikili oldu. 2006'da, Juventus'un ezeli rakibi Inter'e transfer oldu. 2007 ve 2009 yıllarında Avrupa'da yılın kadrosuna seçildi. 2008–09 sezonunda gol kralı oldu. 2009 yazında Barcelona'ya transfer olan Ibrahimovic, sonraki sezon Milan'a geçti. Milan'ın ekonomik bunalımları nedeniyle transfer listesine koyduğu Ibrahimovic, 2012 yaz transfer döneminde Fransa ekiplerinden Paris Saint-Germain ile yıllık 14 milyon avroya anlaştı. Milan kulübü, bu transferden 20 milyon € gelir elde etti.

Ibrahimovic Barcelona'ya tarihte en pahalı ikinci futbolcu olarak 69 milyon €'ya transfer oldu. Ayrıca en çok kazanan 8. futbolcu oldu.

Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu
Efsaneler veda için 2023'ü seçti Ibrahimovic, aktif futbol kariyerini noktaladığını açıkladı
Zlatan Ibrahimovic rekorla geri döndü! Ibrahimovic ve Galatasaray itirafı 40 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic, İtalyan devi Milan'da 1 yıl daha forma giyecek Ibrahimovic'ten kötü haber! Futbolu bırakacak mı? Ibrahimovic otobüsün camını kırdı Öldüğü iddia edilen Balotelli'nin menajerinden kafa karıştıran açıklama: Beni ikinci kez öldürdüler Yıldız futbolcu ateş püskürdü: 'Ballon d'Or siyasi bir ödül!' Bu araçtan sadece 499 kişide ve Ibrahimovic'te var Başkan fena gaza geldi; İbrahimovic'i de getireceğim Zlatan, EURO 2020'de yok! "Tanrı"lar da ağlar! Isaac Thelin'e İbrahimovic şoku! Zlatan İbrahimoviç'in dini nedir? İşte İbrahimoviç'in unutulmaz sözleri! "Zlatan'ın dünyasında ırkçılığa yer yoktur" İbrahimoviç ile Lukaku'nun kavgası olay oldu! İşte o görüntüler... Burak Yılmaz, Ibrahimovic'in rekorunu kırdı Zlatan Ibrahimovic, İsveç'te 12. kez "yılın futbolcusu" seçildi Ibrahimovic milli takıma geri mi dönüyor? Hakan Çalhanoğlu 89 dakika sahada kaldı Dört dörtlük AC Milan Korona virüse ibra-cadabra! İbrahimovic, 1 yıl daha Milan'da Ibrahimovic ile Diletta Leotta birlikte mi? Ronaldo ve arkadaşları fena dağıldı Zlatan'dan Çalhanoğlu paylaşımı! Ibrahimoviç'ten kötü haber! Futbol kariyeri bitebilir! Zlatan Ibrahimovic dediğini yaptı! İşte o görüntüler