Mourinho, Ibrahimovic'i Tottenham'a getirecek!

Geçtiğimiz günlerden Premier Lig ekibi Tottenham'ın başına geçen Jose Mourinho, devre arası transfer döneminde eski öğrencisi Zlatan Ibrahimovic'i transfer etmek istiyor.

Portekizli teknik adam, eski öğrencisi Ibrahimovic'i Tottenham'a getirebilir. Londra ekibinin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun hedefinde İsveçli oyuncu var.

Mauricio Pochettino'nun sürpriz bir kararla kovulmasının ardından Premier Lig ekibinin başına geçen Mourinho'nun, her ne kadar "Yeni oyunculara ihtiyacım yok" dese de, devre arasında takıma takviye yapması bekleniyor.

Mourinho, Ibrahimovic'i Tottenham'a getirecek!

İngiliz The Telegraph'ın iddiasına göre, Los Angeles Galaxy'deki kariyerine son vereceğini açıklayan Ibrahimovic'i, Harry Kane'in yedeği olarak düşünen Mourinho, böylece takımın Fernando Llorente'den sonra yaşadığı sıkıntıyı çözme niyetinde.

Mourinho, Ibrahimovic'le Inter ve Manchester United'da birlikte çalışmıştı.

Mourinho, Ibrahimovic'i Tottenham'a getirecek! ile ilgili etiketler Transfer Tottenham Jose Mourinho Zlatan Ibrahimovic Zlatan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.